Min dator

Fläkten i min dator låter väldigt konstigt. Typ som att den inte alls mår bra. Och om jag har lite för många sidor igång samtidigt, så låter det som att den ska slita sej loss och snurra runt i rummet för att avsluta med att kapa av mitt huvud. Hur går jag vidare med det här? Kan man på något sätt öppna skiten och möjligtvis rengöra eller så?
Det är alltså en bärbar dator.

Doften av man

Ett tag fick man ju ungefär sju miljarder mejl där man skulle svara på en massa frågor. Typ vad man lyssnade på just för tillfället eller om man har stulit en bil någon gång. En av frågorna var vilken doft man gillar mest.
Rosor. Den eller den parfymen. Pizza. Ja, många olika totalt ointressanta svar fick man.
Jag hatar kedjebrev, men dessa har jag faktiskt svarat på och skickat vidare ibland.
Och svaret på den frågan är ju helt självklar: MAN!
Finns det något bättre än att ligga bredvid den man tycker om och trycka sin näsa mot hans hals och fylla sitt luktsinne till bredden, med hans egna doft blandad med någon underbar herrparfym?
Nej, det tycker jag inte!

Ja, jag är ta mej fan kärlekskrank igen. Helvete!

Jävla djurjävel

Tobbe är ju kung! Alla i Köping är absolut underbara!! Men Tobbe tar alla priser.



Första advent

Jaha, då var det söndag igen. Och jag är som vi alla vet inte bakis. Det är nästan så man skulle fira det med en riktig jävla fylla.

Jag känner att jag är på ett slightly dåligt humör idag.
Inte konstigt när det inte är en vecka sen man fick pengar och man redan är fattig som en kyrkråtta.
Sen brukar ju folk undra om "man inte har fått något på länge" när man är lite grinig. Och med tanke på att jag antagligen snart har växt ihop till en söt liten oskuld, så är det inte helt omöjligt att det kan vara en bidragande faktor.
Man kanske skulle ta sej en funderare om att söka jobb i den äldsta branchen av dom alla? Slå två flugor i en smäll liksom.

Jag tävlar

Nu är det min tur att vinna. Var med ni också HÄR.

Party

Mm, idag är det lördag.
Vilket för många betyder fest och fylla. Oj vad man kan vara taggad en dag som denna.
Det börjar oftast direkt när man vaknar. Då ska man börja med att ta sej till Systemet, och i hopp om att få visa leg, inhandla förfestens intag av alkoholhaltiga drycker.
En cider piip. Två cider piip. Tre cider piip. Fyra cider piip. Fem cider piip. En Bacardi Grand Melon piip.
-Har du legetimation?
-Absolut!
Sen är dagen räddad. Jag tror att jag ser ut att vara under 20 och hopplar (ni vet så som man gjorde när man var liten) ut genom dörrarna.

Klockan börjar närma sej förfest och av någon konstig jävla anledning måste man alltid stressa sej klar. Man vill ju vara snyggast, och det kan liksom ta ett tag.
Ut ur duschen, på med eyelinern, fixa håret, på med ögonskugga, ordna fransarna och greja rougen. Snygga örhängen såklart.

Man är alltid den som trillar in på förfesten sist. Men vad gör det? Fint folk kommer alltid sent. Eller?
Alla är på topp. Den ena gladare än den andra. Iallafall än sålänge.

Det bärs av till stans inneställe. Vi dansar och dricker. Dricker och dansar. Och dricker lite till.

-En jäger och en grand melon/fanta.
Bartendern kommer tillbaka och jag har av en slump upptäckt att någon jag känner står på andra sidan baren.
-Ta en jäger till henne också.
Jag kallar till mej mina sju vänner som står en bit ifrån.
-Sju jäger till.
Så tittar jag på bartendern.
-Äh, ta en till dej själv också för fan.
-Det blir 65748 kronor tack.
-Yäääh visst varsågod, ta en tusing i dricks också för fan.

Vi förflyttar oss tillbaka till dansgolvet och gungar lite, i tron om att vi är Guds gåva till männen och framför allt till dansen.
Man känner efter lite och inser att det kanske är dags att röra sej hemåt. Men nej för fan, varför liksom? Vi som har så jävla skoj skojsi skojsigt.
Klockan slår fem och lamporna tänds. Var fan tog alla hetingar vägen? Han där, han har ju likadana kläder som han jag hånglade med för en timme sen. Men han var ju snygg. Han där ser ju ut som att han är från Köping.
Bäst att snabba sej ut och hitta en svarttaxi. Hur kommer man då snabbast ner från trapporna? Jo, man kastar sej. Gärna inför så många som möjligt, så att ångesten du kommer känna när du vaknar är liksom ultimat.

Ok, jag är ute. 
Nämen titta, där är ju Lina. Vad längesen jag träffade henne.
För att fullända kvällen slänger jag in ett litet fyllesnack där jag gärna delar med mej av mina mörkaste hemligheter, berättar hur mycket jag tycker om personen i fråga och säger samma sak flera gånger, inte mindre än 74, för då kanske dom inte förstår.

Har jag en jävla tur vaknar jag kanske i någon annans säng dagen efter och undrar hur fan jag hamnade där. Klär på mej gårdagens outfit och gör en walk of shame-to die for.
Och när jag kommer hem försöker jag tänka genom kvällen för att minnas om jag hade kul eller inte, oftast med ett inte så givande resultat. Dock minns jag att jag sa ju det där till den, och jag gjorde ju så där då. Sen önskar jag att jag helst hade brutit nacken i fallet i trappan.
När bakisdagen börjar närma sej sitt efterlängtade slut kanske jag vågar kolla mina sms från dagen innan och inse att någon måste ha "lånat" min telefon hela kvällen. För inte fan har jag väl skrivit det där, aaah näää, det skulle jag aldrig! Eller?
När det sen är dags att kolla kontot. Ja, då gör jag det gärna med en snara runt halsen och en pistol mot tinningen.




Eller så går man ner och köper en påse Polly och spenderar hela kvällen i soffan med patetiska tv-program och filmer.
Men jag slipper att vara bakis imorgon!


Lars

Glömde ju att han var kvar. Klart han åker ut före Tony.
Men det är ganska bra, för då hinner jag förbereda hur jag ska se ut och sånt där när jag svimmar.

Johan Palm

Jag såg ju Idol igår. Och fast det bär mej emot att säga det, så var det ju rätt att han åkte ut den lilla godbiten. Det hade ju inte varit rätt om han vann bara för att han är Johan liksom. Eller hade det? Programet heter ju "Idol" och inte "Den som sjunger bäst vinner".

Aja, han åkte ut iallafall. Och hans fans höll bokstavligen på att dö.
Denna stackars flicka som svimmade och alltså blev vårdad i studion i flera timmar efter programet var slut. (källa Expressen.se)
Laila Bagge har inte sett sån här hysteri sen The Beatles.



Ja håhå jaja.

Stjärnor på is nu. Undrar om någon svimmar nu när Tony åker ut? Jag funderar på att åka dit och fixa lite förstasidestoff.

Borta bra, men hemma bäst

Jävlar vad kassa ni är. Jag är borta i några dagar och ni totalt förvsinner från min statistik. Det är möjligt att det är tråkigt med en blogg som inte är uppdaterad, men kom igen, have some faith liksom.

Ja, det är verkligen trevligt och mysigt att komma bort ett tag. Speciellt att komma upp till dom i Eskilstuna, dom är bra.
Men fy fan madder fakker vad skönt det är att komma hem igen. Trots att jag inte ens diskade innan jag åkte och att jag fortfarande inte har pyntat färdigt, så är det jävligt skönt att ligga på sin egen soffa med sitt eget täcke på sej.

Och här ligger jag nu och funderar på vad fan jag ska skriva om. Även om jag inte har skrivit på några dagar, så är det inte som att det har hänt masso liksom.
I E-tuna gjorde vi inte många knop. Som vanligt när vi är där, åt vi mest.
Ja, så var vi ju på begravning. Usch fy fan! Det är det enda jag tänker skriva om det.

Igår var jag hemma hos familjen för att mina bröder skulle slippa vara helt alone när min mamma och hennes man var iväg på julfester.
Hur känns det då? Jag ligger på soffan och tittar på Idol och nickar som en jävla pensionär, för att jag är så in i helvetes trött, medan min mamma är ute på galaj.

Spretigt och inte ett dugg roligt inlägg, men nu kan ni fan inte böla om att jag inte har uppdaterat.

Vi hämtade min hund igår och jävlar vad han kliade sej. Heeela tiden. Vad fan, har han skaffat sej loppor eller vad fan är det frågan om, tänkte min hjärna och blev nästan överhettad av stimulans för att komma på vad felet kunde vara.
När han nästan kliat ihjäl sej och det låg tre nya hundar, något olevande, på golvet, kom jag på det.
Han är ju för fan allergisk mot katter. Dom som passade honom.... Dom har två.. Tjosan hoppsan, det var ju inte meningen.

Men goddagens

Oj oj oj oj oj oohoooooj vad usel jag var på att uppdatera under min Eskilstuna vistelse.
Och inte fan tänker jag komma med något bra nu heller. Nej, jag är för jävla skittrött och ska gå och lägga mej nu.
Ville bara informera er om att jag lever och imorgon är det back to business.

Nu går man i väntans tider

Nej, jag har inte blivit gravid över natten. Men det hade ju varit trevligt. Eller ja, inte att bli gravid kanske, men att få öva på att göra barn. Ni vet, blommor och bin.

Jag väntat alltså på att bli hämtad av dom som jag kallar "min familj".
Så alldeles strax ska jag bråka i en kvart med mina bröder om vem som ska sitta i mitten. Det enda argumentet jag har, och alltid använder, är att jag faktiskt är vuxen.
Vad jag menar med det vet jag inte själv, inte dom heller antagligen, men det brukar hjälpa iallafall.

Jaha, jag tänkte skriva lite mer. Men nu ringde dom och är här om 10 minuter.

Hörs!


Alla vägar bär från Åstorp

Ja, om 4 timmar sätter jag mej i bilen för att styra mot Eskilstuna.
Jag lovar att uppdatera så ofta jag kan, men kan inte lova att det bli massor.
Klarar ni er?

Hunden som försökte vrida av sej sitt huvud



Om ni undrar varför Alicia Keys sjunger så vackert till detta lilla klipp, så är förklaringen enkel. Jag pratar med hunden och låter ungefär som att man skulle blanda Kalle Ankas röst med Musse Piggs röst och stoppar dom i en mixer.

Ett "not so very bright"-moment

Ja, jag har haft ett sånt igen.
Mitt internet slutade plötsligt fungera. Jag gjorde en massa felsökningar som sa att min dator verkade ha en ogiltig IP-adress.
Jaha!! Nu har jag fått virus i datorhelvetet också. Tänkte jag några gånger.
Drog ur sladden till modemet och satte i den igen. Hjälpte inte. Felsökte igen. Samma svar. Felsökte på ett annat sätt och då började dator prata om något trådlöst (som jag inte har) och hur man kunde lösa det.
Man skulle hitta något som satt på sidan eller fram på datorn. Jag kände.



Sladden var ur...........

Jag måste döda någon!

Jag är vansinnig!!
Har ni fattat att det enda lilla jag har som är värt att kalla liv, är mina tv-program?
Det är Desperata hemmafruar på femman nu. Men inte för mej. Nejnej. För Fele2 strular. Som alltid. Finns ingen femma och ingen trea på min tv. Jag blir galen! Vad fan ska jag göra hela natten när jag inte kan sova? Jag är mordisk!
Jag ringde förut, men då var det så lång kö att jag blev ombedd av kärringen på svararen att ringa senare. Det gjorde jag. Då hade dom stängt. Idioter!

Anställningsavtal

Fick ett brev från TPH idag.
Undrade vad dom nu ville. Öppnade brevet med en suck. Tog upp pappret ur brevet. I min hand finner jag ett anställningsbevis.
Detta anställningsbevis vill dom att jag skriver på och skickar tillbaka.
Jag börjar skratta. Sådär hysteriskt ni vet. Som när man håller på att bryta ihop till ett gråtande litet barn. Jag drar mej i håret. Skrattet byts ut mot gråt och jag skriker så det ekar runt halva Sverige.

"Vad menar dom? Skojar dom? Är dom fulla?"

Inflamation in the eye?

Ni vet när man har supit stenhårt i flera veckor. Sovit ungefär två timmar per vecka under tiden. När man druckit en liter tequila till frukost och rökt hasch dagarna i ända.
Ni vet hur röd man är i ögonen då.
Så röd är jag i ögonen nu.

Och ni vet när någon har kört in en hel jävla hand i hjärnan, med ingång genom ögat. När man vänt upp och ner, och totalt tömt en flaska klorin i ögonen. Och när man kört in en elvisp för att vispa runt i en kvart.
Ni vet hur ont man har i ögonen då.
Så ont i ögonen har jag nu.

Sen vet ni hur kladdigt det blir när man tar olja, ägg, havregryn, flytande margarin, soja och lite maizena. När man har haft ett öppet sår i en månad och det är helt kläggigt och varigt.
Ni vet hur kladdigt det blir då.
Så kladdig är jag inte i ögonen.

Jag är faktiskt inte ett dugg kladdig i ögonen, men fy fan vad ont det gör och fy fan vad röd jag är.
Har jag ögoninflammation månne?

Min kväll i bilder

Förutom att nöta på mina liggsår, titta på tv och tönta runt på internet har jag ikväll


pyntat klart i fönstret,


och i det andra fönstret.


Mellan varven borstade jag min hund i hopp om att han ska 
sluta fälla så in i helvete.


Sen pyntade jag lite till
(fan vad det lyser, jag vet. Men bara
på bilden).


Och lite till.


Allt får man göra själv! Inte fan fick jag någon hjälp av mannen
i huset iallafall. Men det är väl så det brukar vara med män?

3

När jag kom hem till mor min i fredags kollade jag det där mejlet jag fått om att jag gått vidare i rekryteringsprocessen för det där jobbet jag sökte på 3.
Dom ville att jag skulle svara på några frågor, typ 50 stycken.
Helt märkligt var det. Jag fick ångest.
Det var frågor om hur man skulle agera i olika situationer. Dom första 20 var ganska enkla, dom var jobbrelaterade om service och så.
Men resterande frågor. På riktigt, jag hade ångest. Man vill ju svara rätt, samtidigt som man vill vara ärlig.
En fråga löd ungefär såhär:
Om du äter på restaurang och den som sitter bredvid dej är ledsen, tar du dej då tid att lyssna på personen?
Så fick man fem svarsalternativ från stämmer korrekt till stämmer inte alls.
Vad svarar man på det liksom? Jag svarade eventuellt.
Nästa fråga:
Om personen börjar gråta, tröstar du då?
Men kom igen!! För det första, känner jag personen? Sitter personen vid mitt bord eller vid bordet bredvid?
Inte fan skulle jag börja krama och trösta någon jag inte känner, som börjar böla hysteriskt på en restaurang. Skaffa kompisar liksom.
Jag undrade när frågan "torkar du dej före eller efter du har skitit" skulle komma. Den gjorde inte det.

Well well. Om jag svarade helt åt helvete så är jag antagligen inte menad för det jobbet iallafall.


HAHAHAHAHA

Jag har sett detta klippet sju miljarder gånger, och det är ta mej fan lika roligt varje gång. Jag antar att min hund inte är ensam om att vara störd.

Dilemma

Jag förstår att ni tror att jag är helt felfri, men inte riktigt faktiskt. Jag har ett litet problem. Jag lider av syndromet "lockigt hår".
Har man ett lockigt hår, så har det en tendens att bli jävligt torrt om man tvättar det för ofta. Av den anledning försöker jag tvätta det så sällan som möjligt, två gånger i veckan ungefär. Nej, det blir inte flottigt och det luktar inte illa.
Nu har jag ju, som ni vet, börjat träna, och när man tränar vill man gärna bli svettig för att det ska kännas att man tar i liksom.
Blir man svettig, blir man det gärna i hårbotten också.
Detta är alltså ett dilemma för mej eftersom man helst vill tvätta av svetten när man är klar med träningen. Man vill ju liksom inte lukta svett i håret.

Som jag ser det, har jag fyra alternativ:

1: Träna två gånger i veckan.
2: Sluta träna.
3: Lukta svett i håret.
4: Raka av mitt hår.

Vad tycker ni?

Intervju

Det här med bröderna Schulman och Katrin Zytomierska och resten av dagens nya "komiker". Börjar det inte bli väldigt löjligt?
Hur länge har det varit ståhej om dessa människor nu egentligen? Hur länge som helst.
Det bästa är att alla dom där som tar illa vid sej och överöser dessa människor med sitt totala hat, dom gör ju precis det dom inte borde göra. Det är ju det här ståhejet som dom är ute efter.
Jag tycker som bekant att dom är skitbra och sjukt roliga och kan inte få in i min lilla, lilla hjärna att svenska folket är så småsinta att dom inte fattar det roliga i deras skämt.
Ja, jag vet att jag har tagit upp detta förut, men nu läste jag den här intervjun med Katrin. Och kom igen. Vem är det som verkar totalt blåst egentligen? Den där kärringen som har gjort intervjun, jag tycker inte det verkar som att hon har speciellt många chips i påsen, om jag ska vara ärlig.

Ah näe

Jag kände ganska snabbt att jag inte var "in the mood" för en film som Da Vinci koden idag.
Så jag påbörjade omklädnanden av min lägenhet istället. Slängde upp julgardinerna som jag var och hämtade idag. Lika bra liksom. Och stjärnan satte jag också upp, fan att jag inte hade rätt glödlampa bara. Chansen att jag lyckas komma ihåg, och dessutom få rätt watt innan jul är ganska liten, men ni får ju hålla tummarna.
Har jag sagt att jag gillar julen?
Gardinerna och stjärnan är det enda jag har fått upp, men jag trivs redan som firren vattnet.

På onsdag morgon åker vi ju till Eskilstuna. Kommer hem på fredag, och då åker jag direkt med familjen hem till dom och ska sova där till lördagen. Och sen ska jag jobba lördag och söndag, så det blir inte mycket pyntande för mej nästa helg.
Vilket betyder att jag måste ha fått upp allt och storstädat lyan min innan onsdag. Tvätta måste jag också göra innan jag åker. Oj, nu känner jag ångesten komma krypande från tunntarmen och upp i magen.


Såhär ser det ut än sålänge. En glödlampa i stjärnan och lite
julblommor, så ska ni få se hur mysigt jag får det.


Tävlingen är avgjord

Och vinnaren är *trummvirvel* Petra med den här historian.

Jag fick några stycken och jag skrattade åt alla, men den här har jag gått och skrattat åt sen jag läste den.

Vissa låtar blir aldrig dåliga


Fortfarande söndag

Och jag var nere på ICA för en stund sen (ja, jag är där varje dag) och köpte mat. Biff a la Lindström blev det, ni vet sån pannbiff med rödbetor och kapris i.
Jag brukar gilla det, men det var ta mej fan inte ett dugg gott. Det smakade så som jag tycker att godsaker ska smaka.

Klockan nio är det Da Vinci koden. Jag såg den på bio, men fattade inte ett skit för jag var full som en kastrull.
Jag och en dåvarande vän skulle först laga mat hos henne för att när vi då ätit färdigt, gå på bio och se den där filmen.
Givetvis var vi ju tvungna att dricka cider till maten, det var ju lördag.
När vi hade ätit kände vi oss lite sugna på en grogg och en till efter den, sen var vi ju i lagom form för bio. Så vi laddade med varsin halvliter blandad grogg i petflaskor.
Jag vet inte om Da Vinci koden är rätt film att se när man har alkohol i blodomloppet.
Vi skrattade oss genom hela filmen, helst när det var som mest allvarligt och hela jävla biosalongen satt som på nålar. Jag kan meddela att vi var inte värst populära den kvällen. Jag försökte be om ursäkt till honom som satt bredvid oss, men brast ut i ett asgarv när jag sagt halva meningen.
"Mord i biosalong"
Det skulle kunnat vara söndagens rubrik på framsidan av någon trevlig tidning, men vi klarade oss med nöd och näppe.

Jag tror bestämt att jag ska kolla på den ikväll.

Söndag

En händelselös sådan kan tilläggas.

Jag har inget att skriva om egentligen, men känner att ni vill att jag levererar.

Funderar så att hjärnan min nästan kokar över.

Om en månad och en dag är det alltså julafton.
Jag älskar julen!
Av någon anledning känner jag kärlek till julmaten också, men kommer varje år på att det är ju inte mycket jag äter av det som står där. Köttbullar, prinskorvar, ost och gröt. Och kavring såklart. Fan vad gott det är med kavring.
Det är inte varje år vi har julmat, eller jo där är nog alltid ett litet urval, men vart annat år (?) har vi tupp istället. Och hur gott är det då? Ååååh! Ja, det är nära orgasm när jag tänker på det faktiskt.
Man må säga mycket om min mamma, men mat kan hon laga iallafall. (Skrattar elakt)

Jag har inte ens börjat köpa julklappar och det verkar inte som att jag kommer kunna göra det förrän lillejulafton ungefär.
Mor min har verkligen planerat bra. Noah fyllde ju år i torsdags, Joel fyller 19de december, sen är det som bekant jul och nyår, och till sist fyller jag i januari.
Alltså är risken för ansökan om personlig konkurs i februari överhängande.

I ärlighetens namn får det kosta vad kosta vill.
En julhelg med familjen, god mat, Kalle Anka, tomte, julklappsöppnande, godis, snö och tända ljus är ovärderlig i min värld.

Sista tävlingsdagen

Ja, ikväll avgörs det.
Så kom nu för fan på en sjukt bra historia och dela med dej av, så är fyra Trisslotter dina.

Briljant

Ahlgrens bilar är ju sjukt gott. Likaså skumtomtar. Visst? Om man då blandar dessa, vad blir det då? Briljant och galet gott!


The game

Har ni sett den filmen? För fan vilken sjuk film!
Jag tänkte skriva vad den hadlade om, men då måste jag skriva slutet för att ni ska fatta det sjuka, så jag skiter i det.
Ni vill ju kanske se den. Jag avråder, för den var fan i mej inte bra. Bara sjuk!
Kan säga så mycket som att om jag hade varit han som spelade huvudrollen så hade jag slagit ihjäl både den ena och den andra i den filmen.

22/11

Kom nyss på att om två månader, idag, är jag inte längre ung. Nej, då ska man vigas in i dom vuxnas värld. Hur kommer det gå tror ni?
Kommer jag bli piggare på morgnarna? Kommer jag tycka det är roligare att städa? Kommer jag börja gilla vin? Kommer jag bli beroende av kaffe? Kommer jag roas åt mindre omogna saker?
Det tror inte jag!
Jag tror att jag kommer vara trött dygent runt precis som vanligt, möjligtvis om jag motvilligt häller i mej lite kaffe, att jag blir lite piggare.
Och jag tror att jag alltid kommer vara den mest lättroade som har fötts till denna världen.

Never the less, så fyller jag alltså TRETTIO år.
Det är helt galet! Jag känner mej inte en dag äldre än 20. Vilket ibland kan ge mej lite ångest om jag ska vara ärlig. Kommer jag aldrig mogna? Men så frågar jag mej själv om jag verkligen vill mogna, och inser att "nej, det vill jag nog inte".
Och hur är man egentligen när man är mogen?

Nej, jag tänker fortsätta fylla 20 varje år, i resten av mitt liv.

Bra där!

Poängrekord igen!
Han måste druckit mycket vatten mellan åken för att bli nykter så snabbt?

Jävla skit!

Jag håller ju stenhårt på Marcus!! Och idag ramlade han runt som en full Christer Pettersson. Fan!


Hoppas verkligen att han sätter andra åket!


Mätt!!

Ja, här sitter jag och jäser.
Fläskade nyss i mej pannbiff och potatismos med stekt lök och lingon. Till det drack jag en halv liter mjölk. Mjölk är livet!

Som ni säkert redan har fattat, så blir det inte många knop på denna gamla kroppen denna lördag.
Nej, jag väntar på Stjärnor på is och på att dippen i kylen ska bli riktigt kall och god. Med andra ord har jag i planerna att lägga på mej två och ett halvt kilo ikväll.
Jag tränar ju ändå nu, så då kan man väl äta vad man vill, när man vill....

När jag stod och väntade på bussen hem igår gick det förbi en man i 35-40års åldern. Han var stor som ett hus och bar på en väska.
Jag la inte mycket märke till honom förrän han gått förbi mej. Plötsligt hörde jag.
-Nej fan!!
Och ett brak.
Jag blev skiträdd och vände mej om för att se vad som stod på.
Som tur var hann jag vända mej i precis rätt ögonblick för att hinna se honom flyga genom luften och landa på marken med en duns.
Först blev jag rädd att han hade skadat sej och gick fram och frågade hur det gick. Men när jag insåg att han inte skadat något annat än sin stolthet, och när jag såg hur han kämpade för livet för att komma upp, men mest gled runder på den hala marken, höll jag på att omkomma.
Man vill ju helst inte kasta sej på marken och skratta hysteriskt, men det var inte långt ifrån. För detta såg verkligen galet roligt ut!
Och det var inte som att jag kunde hjälpa honom upp heller, han sprattlade runt som en fisk på land och dessutom var han ungefär tre och en halv gånger så stor som mej.
Till slut lyckades han ta sej upp. Han skämdes så pass att han inte ens vågade titta på mej, utan mumlade att det inte var någon fara, och försvann sen bort i horisonten, med svansen mellan benen.

Varför är det så kul när andra ramlar och slår sej? Ja, jag tycker ju att det är roligt när jag själv ramlar också, men måste erkänna att det är lite, lite roligare när man slipper vara den som har ont.

Drömmar

Gynning har sett P Diddys nakna bakdel.
Skönt att jag inte är ensam om att drömma galet.


Förlåt

Jag gör som städaren på Väla och faller på knä för er för att be så hemskt mycket om ursäkt för mitt hemskt dåliga beteende (dåliga uppdaterande) igår.
Kan ni finna i era hjärtan att förlåta mej?

Igår hann jag inte mer än att vakna innan den upptagna dagen började nämligen. Och mitt liv som annars är totalt händelslöst, min kropp var nästan i chock hela dagen.
Hos mamma åt vi, sen åt vi, och så åt vi lite till.
Vi firade ju Noah. Han åt, sen gick han ut med en kompis ett tag. När han kom hem gick han upp på sitt rum och spelade i två timmar. Det var kul att fira honom...
Aja, det var mysigt att umgås med familjen.

Förra helgens bravader har lyckats skrämma mej. Jag som annars är tuffast i stan (mest när jag är full).
Jag brukar hoppa av bussen i hålans "ghetto". Där alla dessa tuffa "gangsters" hänger. Dom där som var tillräckligt tuffa för att vara sju stycken att sparka på en liggande, ni vet.
Igår mesade jag. Åkte istället hela vägen upp till centrum och hoppade av där.
I centrum ligger ju puben, så då var jag tvungen att gå inom där. Det var väl lite trevligt. Båda i baren var sjuka. En hade influensa och den andra sprang på toa och spydde. Så charmigt så.

Annica och jag sjöng lite karaoke. Som vanligt. Vi är bäst ju. Alla som flyr och alla som håller för öronen, dom är bara avundsjuka. Eller?


Jag vaknade till snö. Lovely.


Det lagas mat. Noah: Nu ser du inte mej, för jag ser inte dej. Då slipper
jag vara med på bilden?


Biffens bästa kompis. Herr Dogge.


Letar ni efter Joel? Han finns vid datorn!!

Fredag i korthet

Vakna - dålig på att uppdatera - snö - åka buss - fira lillebror - dålig på att uppdatera - mat - idol - dålig på att uppdatera - mat - snö - tv - dålig på att uppdatera - åka buss - puben - kaffe baileys - karaoke - dåligt med datorer att uppdatera från - loka - karaoke - skratta - snö - karaoke - headbang - mat - komma hem - totalt dissad tävling - besöksrekord - dålig uppdatering - ursäkt - SOVA!

Sorry

Förlåt för dålig uppdatering idag. Återkommer senare.

Ny bloggtävling

Nu är det Rix FM som kör.

Jag såg det nyss och tävlingen avgörs tydligen på måndag, så in här och nominera mej om ni tycker att jag förtjänar det.


En smula retarded

Ok. Jag har haft ett "Hej jag heter Linn och jag är inte alltid så smart som man kan tro-moment".

Igår fick jag ett mejl från 3. Jag sökte ju jobb där.

"Vi vill bjuda in dej till vårt nästa steg i rekryteringen"

Det var ämnet, och det enda jag kunde läsa. Av den enkla anledningen att min brandvägg hindrar mej från att öppna vissa bifogade filer.
Jag svarade i ett mejl tillbaka och informerade om det här och bad honom skicka det i ett vanligt mejl eller med det bifogade till en annan adress.
Idag hade jag fått svar att han gärna gjorde det.
Tänkte efter lite, och kom på att han måste tro att jag är totalt sinnesrubbad. Varför skicka det till en annan adress? Varför göra det svårt överhuvudtaget? Istället för att öppna min egen mejl från en annan dator.

Ja, man kan ju inte alltid vara på topp.

Ändring i tävlingen

Folk verkar inte vilja berätta sin pinsamma historier, så vi ändra på tävlingen istället då.

Berätta en sjukt bra historia, så att jag nästan kissar på mej av skratt. Bästa historia vinner.
Priset är fortfarande fyra stycken oskrapade Trisslotter och tävlingen avgörs på söndag.

Kör!

Ehm

Låt mej tillägga att lotten på bilden inte ingår. Självfallet får den som vinner fyra stycken oskrapade lotter.

Here we go

Efter en halv sekunds brainstorming med Anneli kom hon med en briljant idé.
 
Jag vill höra om när ni har gjort bort er. Gjort bort er brutalt! Den jag anser vara värst vinner alltså fyra Trisslotter och chansen att bli miljonär.
Tävlingen avslutas på söndag kväll.

EN historia per person tack!

Tävling

Ok, nu är det tävlingsdags.
Jag har klurat ut att vinsten ska vara fyra stycken Trisslotter, men vad tävlingen ska gå ut på har jag inte kommit på ännu.


Svordommar

Jag har märkt att jag svär kanske lite väl mycket i mina inlägg.
I sanningens namn så svär jag nog precis lika mycket när jag pratar och därför blir det bara så. I detta inlägget räknar jag dom fula orden till nio stycken.
Vad tycker ni? Borde jag använda färre svordommar? Eller ska jag köra på och skriva precis som jag pratar?

Hej du glade!

Här har du en spade. Gå och gräv ner dej, så jag slipper se dej.

Mm.. Händelselös dag måste jag säga.
Vakna - tv - blogg - ICA - äta - blogg - tv - blogg.

När jag kom hem från ICA höll jag på att göra i byxan. Jag öppnade dörren och eftersom det redan står tre miljarder skor på golvet där och att lampan i taket är sönder, så reflekterade jag inte över dom okända skorna som stod där.
Ställde skorna, hängde av mej jackan och var på väg in. Då hörde jag ett HEJ!
Jag vet inte hur vanligt det är att man får hjärtinfarkt innan man nått 30 år, men här var det nära.
Det var min kära moster som kände för att hälsa på en stund. Här går vi rakt in om ingen öppnar. Inte alls störigt.....

Hon ville iallafall lämna present till Noah, eftersom jag ska dit imorgon och familjemysa.
Pengar i ett kort var det. Ett roligt kort. Eller ja, ett försök till ett roligt kort. För mej är det bara en påminnelse om att jag är skitgammal och mina bröder börjar bli stora.
Att jag inom kort kommer blir tvungen att se dom fulla och allt det där.
Om man sätter ett snöre i det här kortet, kan man hänga det runt halsen och texten säger: 

FRAKTGODS

Jag är ute ikväll och super

När jag blir full, så var god bind fast denna adresslapp och sänd mej hem.
Mitt namn är Noah Xxxxxxxxx
Adress: XXXXXXXXXXXXXXX
Skulle jag händelsevis vara utan kontanter så skicka mig mot efterkrav.
OBS! Skällning undanbedes OBS!

Det är min lillebror vi pratar om. Min lillebror som för några år sen (typ 13 st) satt naken vid matbordet och drog i sin stackars snopp och plötsligt sa:
-Mamma, när jag blir stor ska min snopp bli stoooor som en terminal.

Min lillbror som vid 6-års åldern hade den här konversationen med sin storasyster.

Linn: Noah, kommer du ihåg mormor?
Noah: Ja.
Linn: Alltså, kommer du ihåg hur hon såg ut och så?
Så la han sin lilla hand på sitt hjärta och sa:
Noah: Jag har stoppat mormor här, så jag slipper gå runt och tänka på henne och vara ledsen hela tiden.

SÖTGÖTEN!!

Min LILLEBROR!!


Dagens Schulman

Denna gången är det Calle som lyckas mata min humor.
Detta är ju skitbra!



Den som har gjort det här har verkligen lyckats att få Martin Timell att verka helt väck på någon sorts drog.

Dagens Schulman



Hahahaha!

"Ah nej, nu skriver hon om sin hund igen"

Men jag har tänkt på en sak.
Han har ju väldigt stora öron den där Biffen. Och nu blåser det ju väldigt mycket dagarna i ända. Det måste ju susa något jävelusiskt i dom där öronen.

Såhär såg han ut när han var ungefär ett halvår liksom:


Vinsten

Här om dagen vann jag ju en tävling i Desperata Dales blogg.
Jag vinner aldrig ett skit, men nu jävlar förstår ni! Här är mitt pris:



BRA!


Utmaningen

Jag har, precis som Egoina, blivit utmanad att göra den här några gånger, men av okänd anleding skitit i det helt enkelt. Tänkte iallafall köra nu. Så här har ni sju sanningar om Linn the allmighty:

1) Jag brukar kissa i duschen.
2) Jag är löjligt rädd för en massa saker. Som mörker, spindlar, nattfjärilarja alla kryp egentligen, etc, etc.
3) Har jag inget att göra sysselsätter jag mej gärna med att gå ner till ICA och handla onödiga saker.
4) Jag är just nu jävligt skitnödig, men håller mej alltid in i det sista för jag tycker det är vidrigt äckligt att skita.
5) Jag har inte en enda gång i mitt liv betalt tv-licens.
6) Jag skulle inte överleva om jordens alla kor dog och mjölken försvann. Mjölk är livet!
7) Jag planerar att köra en Jan Spears (Days of our lifes) och gifta mej med Enrique Iglesias.

Fan vad svårt det var att komma på så många saker. Enjoy!

Nehe

Ni låter er alltså inte tvingas att kommentera. Jag väljer då att tro att ni tycker denna blogg är perfekt.

Jävlar vad haglade här nyss. Så till den mildaste grad att billarmen gick igång ett efter ett här utanför.
Hagel får mej att tänka på snö och vinter. Och jag älskar ju det!
Jag drömmer mej tillbaka till min barndom. Ni vet då när man inte hade dataspel och x-box, utan lekte med stenar och kottar.
Hur som helst så bodde jag ju hos min mormor på den tiden och hennes värsta tid på dagen var, om jag får gissa, när hon skulle väcka mej på morgnarna.

Tänk er själv att behöva gå upp en halvtimme tidigare än man egentligen behöver för att tjata upp en morgontrött och morgonsur snorunge.
Först tjatade hon hål i mitt huvud om "nu är det dags att gå upp" "nu måste du gå upp" "Linn, gå upp annars kommer du för sent" och till sist "GÅ UPP NU FÖR FAN", och några omsomningar och vansinnesutbrott senare var jag iallafall uppe ur sängen.
In i duschen. Sen var det igång igen.
Jag la mej nämligen gärna på golvet i duschen och sov till min stackars mormor tjatat ytterligare tio gånger.

Förutom den där dagen på året. Årets bästa och framför allt mysigaste dag.
När jag blev upptjatad ur sängen för att gå in i badrummet och vippa persiennen och se hela utsidan lysa vitt som taget ur en vintersaga där snön låg som ett täcke över mark och tak.
Jag älskar det!

Nu minns jag inte senast det var sådär. Det var många år sen. Nu hinner ju skiten inte lägga sej innan det smälter bort.
Tragiskt!

I´m dreaming of a white christmas!

Som en jävla poet.


Jalla!

En gång för en herrans massa år sen satt jag i möte på Fåke Connexion. Vi var väl ungefär 20 personer runt bordet.
Jag hade köpt en Jalla yoggi som jag tänkte hälla i mej under mötet. Dom där drickorna brukar man ju faktiskt skaka. Vilket jag gjorde.
En bra idé är att skaka först och öppna sen (ungefär som att man skiter först och torkar sej sen). Jag gjorde uppenbarligen fel för en halv sekund efter att jag skakat den hade jag en halv Jalla på min svarta tröja.
Kom att tänka på denna lilla incidenten när jag läste en annan blogg innehållande en liknande historia.

För övrigt vägrar jag skriva fler inlägg innan jag fått fler kommentarer på mitt förra inlägg.

Bra eller anus

Årets viktigaste undersökning är här.

För att göra denna bloggen ännu mer genialisk, önskar jag mej feedback från er.

Vad är bra och vad är anus?

HIT ME!

En stjärna i protokollet

Eftersom jag inte kände minsta lilla tecken på någon sorts träningsvärk i en enda muskel efter visiten på gymmet i måndags, så tänkte jag köra hårdare idag.
Och trots att svetten sprutade i hela lokalen och trots att jag helst hade krupit ihop i fosterställning och tänkt "happy thoughts" efter en halvtimme, så körde jag stenhårt.
Jag körde powerwalk från början till slut och höll ta mej fan mina 45 minuter som jag bestämt mej för.

Har precis kommit ur duschen och känner mej lagom mör, och nu ska jag titta lite på Bonde söker fru och alla dessa heta bögar.

Jamensåatteh

Jag skulle kunna börja med att berätta att jag sov till halv fyra idag. Men det känns som att vi har pratat slut på det ämnet, så jag gör inte det.

Igår pratade jag en stund med J. Vi pratar inte så mycket nu för tiden, ibland på msn bara.
Det var där vi pratade igår, på msn.
För att ni ska förstå det roliga i vad vi pratade om, så känner jag att ni behöver lite historia bakom för att ni ska tycka att det är iallafall lite roligt.

Vi har alltså träffats och pratat fram och tillbaka i över två år. Killen är sju år yngre än mej och oftast märks det ganska tydligt. Till exempel har vi bestämt att vi ska träffas och kolla på film femtioelva gånger och det brukar låta ungefär såhär.

J: Vad ska du göra i helgen?
Linn: Jag vet inte riktigt, vad tänker du?
J: Nej, att jag kunde komma hem till dej och kolla på en film eller något.
Dom första tjugo gångern svarade jag.
Linn: Ok. Vilken av dagarna?
J: Vi kan väl höras om det på fredag?
Linn: Ja, absolut.
Dom senaste 20 gångerna har jag svarat.
Linn: Hahahahahahahahahahaha.
J: Varför skrattar du?
Linn: Mm.. Ja jo, men vi hörs om det på fredag då. Så skrattar jag lite till.

Fredagen kommer och lustigt nog har det alltid kommit något emellan.

Jag lägger inte längre någon energi på det här utan om han påstår att han ska komma hit och "kolla på film eller något" någon gång, så låter jag honom tro det medan jag själv planerar annat.

Ja, så pratade vi alltså igår.

J: Ska du jobba i helgen?
Linn: Jag vet inte ännu.
J: Ok.
Linn: Varför undrar du?
J: Jag och en kompis ska ut och ta en öl, tänkte att vi kanske kunde avrunda kvällen där du jobbar.
Linn: Ok. Jag vet inte om jag ska jobba. Väldigt osäkert i dagens läge seddu.
J:  Ok. Kanske lika bra det.
Linn: Vadå då?
J: Ja, jag hade väl bara lovat något jag inte hållt ändå.

Letar jobb

Det gör jag ju hela tiden.
Hittade ett igår på 3. Ja, mobiloperatören 3 då alltså. Ska skicka iväg ett mejl till dom imorgon tänkte jag.
Nyss var jag där inne och surfade runt en stund. Det enda jag hittade var personlig fitness instruktör. Jag tänkte att nu när jag har börjat träna så kanske det skulle funka?


Det är PMS-tider

Alla ni män där ute ska vara glada att ni slipper allt vad "that time of the month" och PMS heter.
Mjölkmaskiner som ömmar värre än dom blivit misshandlade med en domkraft, uppsvälld mage värre än man var gravid och detta helt sjuka begär efter mat, godis, snacks, vad som helst bara det går att tugga och smakar någerlunda gott.
Ja, i det stadiet är jag just nu.
Fläskade nyss i mej en chokladpudding och galet gott var det.


Kan inte komma på någon bra rubrik

Såhär glad är jag såhär på kvällskvisten när jag är nöjd med klippningen och dessutom fick shoppa lite.


Min mamma tror att jag är dyslektiker

Klippningen blev ju bra.
Fröken frisör var lite rädd för att jag skulle yxmörda henne när jag kom innanför dörren, men jag måste erkänna att jag gillar håret bättre nu när jag fick det klippt också.

Direkt efter frisören åkte jag till Väla för att köpa present till min lillebror, Noah, för han fyller år på torsdag.
Jag började med att få lite mat i magen, innan jag satte igång mitt letande.
När jag satt där och väntade på min mat kom dom som städar ut med en sån där maskin som gör rent golvet. Jag tänkte inte ens på det, men paret som satt vid bordet framför mej började skälla på honom och tyckte att om man går på restaurang vill man inte bli störd av att någon kommer och bullrar med en jävla maskin. Det blev världens holabalo och dom gapade och skrek på varann. Till slut gick städaren ner på knä och bad ironiskt om ursäkt och ville inte resa sej förrän dom förlåtit honom. Vad jag skrattade.
Det är ju inte som att det är en femstjärnig restaurang faktiskt. Det är ett köpcentrum och det går flera hundra människor där med sina smutsiga skor hela dagarna, och jag är helt säker på att det där paret skulle gorma om att det var smutsigt om dom inte städade kontinuerligt.

Sen började jag strosa runt där i butikerna. Till sist kom jag till JC och precis innanför ingången hängde en sjukt snygg Marvin-(Marwin?)jacka.
Det är ju lite svårt att köpa kläder till någon som inte är på plats, men jag provade den på mej själv och den passade, så jag trodde att den skulle passa Noah också.
Nu var det halva priset och då har man bara tre dagar på sej att byta om det inte passar, så jag åkte hem till dom för att låta honom prova den.
Självklart var den lite för liten. Jävla skit! Den var verkligen apsnygg!

Min mamma berättade att hon varit inne och snokat lite här och hade självklart något att gnälla över. Gnäll, gnäll, gnäll. Hon tyckte att det var pinsamt att jag stavar fel emellanåt. Ja, jag skrev ju detsamma för två inlägg sen, jag vet.
Men hon nämnde att jag nog är dyslektiker.
Jag är inte dyslektiker, jag är slarvig. Men jag lovar på heder och samvete att lusläsa varenda inlägg innan jag publicerar.

Självklart kunde jag inte gå runt där på Väla utan att köpa något till mej själv. Det vore ju destruktivt beteende. Så det blev en tunika och två par tights.
Så nu mår jag bra.

I´m singing in the rain

Eftersom jag ska klippa mej om 35 minuter, så måste jag ta mej ut i ovädret. Kul.

Roa er med den här sålänge:


Sluta titta på tv

Jag läste genom några av mina egna inlägg nyss och för fan vad jag slarvar med stavningen ibland. Jag ber om ursäkt för detta. Det är nästan pinsamt.

Såg här att jag pratat om att det skulle finnas en risk att jag skulle sluta titta på tv. ELLER HUR!


Mmm jag vet, helt onödigt inlägg. Går och lägger mej istället.


Lite hund

Kanske ni tycker att jag är tråkig när jag berättar om min hund i tid och otid, men om ni hade en hund som min så skulle ni förstå. Jag är helt säker på att han är den enda hunden i världen med humor.
I morse vaknade jag av ett jävla oväsen. Jag är egentligen van vid det här oväsnet, eftersom det väsnas på det här sättet ungefär en gång i veckan, när glassbilen kommer.
Men nu sov jag ju och alla som känner mej vet att jag kan vara lätt förvirrad precis när jag vaknar. Har hänt att jag inte fattar något alls. Det har också hänt att jag bett någon ringa och väcka mej och när det ringt sju miljarder gånger har jag med all kraft kastat min telefon i väggen. Detta resulterade i en trasig telefon, en ny telefon och en fattigare Linn.
Anyway, i morse fick jag för mej att brandlarmet hade gått och när jag kom på att jag inte har några batterier i det trodde jag att det var varningslarm från sprängskitet vi har här.
Några sekunder senare insåg jag:



Min kropp är i chock

Jag ligger fullt påklädd under ett duntäcke och har världens frossa, och känner mej helt färdig.

Jag gjorde det!

Som sagt så kände jag mej helt jävla vilse när jag kom dit och på vägen dit var jag på väg att vända och gå hem flera gånger. Men jag gjorde det. Jag är bra!
Jag gick 50 minuter i rask takt på bandet och dom första tio var totalt jättehemska, endast för att jag kände mej som en idiot där bland alla som såg ut att ha varit där sen dom föddes.
Men det tog inte så lång tid innan jag kom igång och det kändes faktiskt jävligt bra. Det kom lite folk som jag känner och då kände jag mej genast lite säkrare.
När jag sen hade gått mina 50 minuter så stannade jag bandet och hoppade av. MINA BEN! Jag kunde ju inte gå normalt. Det kändes som att jag flög ovanför golvet. Och jag var tvungen att ta mej genom hela lokalen för att komma till omklädningsrummet. Jag ville dö. Hoppas ingen la märke till min väldigt märkliga gång.

Jag skrev ju i förra inlägget att jag aldrig har tränat innan, men Anneli påminde mej om att det har jag ju faktiskt.
Anna och jag satte igång en gång för ungefär hundra år. Vi var ute och promenerade och sprang som galningar i typ en månad eller två. Vi var jävligt duktiga faktiskt.
Vi hade hört att man gick ner i vikt fortare om man lindade in sej i folie, man svettas ju klart mer då, och jävlar vad vi virade in oss. Från halsen ner till anklarna.
Och fy fan vilken träningsvärk jag hade.
Minns att jag jobbade på Blombergs då och en lunch skulle jag gå ner för dom tre trappstegen som gick från köket och ut restaurangen. När jag var på andra steget vek sej mina ben. Låt mej tillägga att jag hade fyra tallrikar fulla med mat i händerna.
Först hördes ett oroligt ljud från den fullsatta restaurangen, tills dom såg att jag började skratta, då gick dom alla igång och garvade som aldrig förr. Där låg jag liksom, med mat från topp till tå.
Tur att man kan roa andra.

Nu kör vi!

Om 50 minuter är det dags. Nu jävlar är det dags att bli fit.
Jasmin "måste läsa en bok", så hon kommer inte följa med idag. Skyll på det du. Hon är kass, det skulle jag vilja kalla det.
Jag kommer stå där som en vilsen lite kattunge, jag har som sagt ALDRIG i mitt liv tränat. Någon gång måste ju vara den första.
Antar att jag inte kommer kunna resa mej ur sängen när jag vaknar imorgon, men det är väl smällar man får ta liksom.
Usch, trots att man kanske inte kan tro det, så är jag lite mesig när det gäller sånt här, och skulle helst slippa att gå ner där ensam. Men va fan, jag måste kommma igång och jag kan ju inte vänta på att Jasmin ska hitta motivation.
Jaja, jag kommer vara smal och snygg snabbare än henne iallafall. HA!
Snygg är jag ju redan, men snyggare då. Haha.

Ja, jag berättar senare hur det gick.

Här gråter vi

Såg nyss Ladder 49. Hur bra är den filmen eller? Skitbra! Jag såg den för typ ett år sen, men jag har ju lyxen att glömma bort filmer jag ser, så jag kom inte ihåg ett skit. Det enda jag mindes var att den är skitbra. Och oj vad jag grät på slutet. Som ett litet barn.

Jävligt lugn söndag har det varit, precis som vanligt. Inga barn som blir gjorda här inte.
Jag får väl försöka få mej i säng i tid eftersom jag ska på nästa skittråkiga möte på Arbetsförmedlingen klockan 10 imorgon.

Men man vet ju aldrig om jag förgyller er kväll ännu en gång, senare.

Traumatiserad

Haha. Jag har drömt mardrömmar om gårdagen, hela jävla natten. När jag vaknade skickade jag ett mess till en jag känner som kör till Tyskland ibland, och ville att han skulle köpa tårgas till mej.
Jag skrattar åt mej själv hela tiden, för jag somnade om en stund efter det och när jag vaknade kom jag ju på att det var mina drömmar som skrämt upp mej så.
Men ja, jag måste ju erkänna att jag blir lite skrämd av det här. Jag har tidigare inte hört om att dom betett sej såhär. Dom tror att dom är gangsters från USA.
Jag känner en storebror till en av dom och jag pratade med honom idag. Som han sa, dom tror att dom är gangsters men var fan är deras pengar och deras fina bilar, dom har för fan inte ens tjuga på fickan.

Det som gör mej mest förbannad är nonchalansen. Fattar dom inte? Förstår dom verkligen inte vad som kan hända om man står sju stycken och sparkar på en som ligger. Skulle dom kunna leva med en annan mans liv på sitt samvete? Eller bryr dom sej verkligen inte??

Nä, jag måste gå ner till ICA och köpa cigg. Jag var där för 20 minuter sen, men guess what....!

Vilken jävla kväll!!

Shit pommes!! Är det någon som vet om det var internationella puckodagen idag?
Det började tidigt med att ett utlänning i storlek som en skyskrapa kom in. Vi hade problem med elektroniska kort, ibland är där ingen kontakt med banken på dom korten och så var fallet idag.
Han hade klart ett sånt kort och det gick inte att dra det. Jag informerade trevligt honom detta och han förstod inte varför. Han var inte alls otrevlig mot mej, men jag kände direkt att han var en sån där som man inte ska bråka med om man inte känner för att ligga i gipsvagga en längre tid.
Han började iallafall ge bort droger till våra stammisar, som självklart ville att vi skulle ringa polisen. Vilket Annica gjorde. Det var ju lördag och dom hade klart mycket att göra och sa att det kunde ta ett tag. Dom kom väl två timmar senare.
Under denna tiden hade den här killen hunnit skrämma upp halva puben och försökt starta bråk med en och annan där.
Polisen kom till sist och han var lagom glad och informerade att han skulle slakta oss när han fick reda på vem av oss som anmält honom. Måste ju erkänna att jag var lite nervös. Så lite att jag höll på kissa OCH bajsa på mej samtidigt.

Jaja, kvällen fortlöpte och det var jävligt bra stämning. Alla var glada och dansade och hade roligt.
Sen trillade Åstorps lilla blatteliga (jag är INTE rasist, inte ens lite!) in.
Dom var alla hur trevliga som helst. Tills vi stängde, då gick dom barsärk utanför och bankade alla som råkade gå förbi. En av våra stammisar, som är snällare än bambi, råkade gå förbi och dom sparkade ner honom. Ett gäng på fyra killar råkade också gå förbi och fick riktigt mycket stryk. Den ena hade ramlat till marken och dom stod sju, SJU!!, stycken och sparkade på honom när han låg där.
Sen fortsatte dom sin lilla resa genom Åstorp med att vandalisera bilar och skit.
Så då var det dags att ringa polisen igen.
Det är heeelt sjukt!! Vem fan tror dom att dom är?? Det är min fråga!

Mm.. Det var min kväll. Förutom detta och att jag nog har en mindre hjärnskakning efter att Chritsopher lyfte mej och tappade balansen och ramlade med mitt huvud rakt in i väggen, så var det faktiskt en bra kväll.

Och nu ska jag kasta mej i sängen och sova så jävla gott att ni fattar inte!!

Glömde berätta

Aaah vilket pucko som var på puben igår. Jag måste ju bara dela med mej av detta praktexmeplar.
Alex var där och han stod och pratade med två andra killar. Jag gick en runda och plockade glas från borden och såg att en av killarna höll en tom flaska bakom ryggen.
Så jag gick fram och skulle ta flaskan. Han blev typ skitförbannad och rykte till sej flaska igen och jag sa att den var ju ändå tom.
-Ja det är den, men jag kanske ska ha den till något. sa han och och var kaxigare än en tjur på grönbete.
Jag tittade på Alex och frågade vad fan den där killens problem var. Och Alex tittade själv på honom i undan om vad fan han sysslade med.
Iallafall gick jag därifrån och tänkte att han får väl behålla sin tomma flaska då. Kanske han trodde det var pant på den? Luffare? Han såg ut som en iallafall.
Ja, det var inte slut här inte.
En stund senare kom Jasmins bror Jimmy fram och beställde två drinkar. Han bad mej göra något gott och jag blandade ihop två "Linn special" som för övrigt är jävligt god och populär på vår bondiga lilla pub.
Nu var det ju det här puckot som skulle ha den andra. Han fick den, tittade på den (den är typ ljusgrön och det var ett gult sugrör i den) smakade lite och tittade på Jimmy som att han var totalt dum i huvudet. Sen skakade han kaxigt på huvudet och sa till Jimmy att den vill han fan inte ha. Den var för tjejig förstår ni.
Hur pantad får man vara?!

Jag fick en chock!!

När jag vaknade och gick in på toa. Där var en spegel. Jag hade glömt. För fan!! Vad har jag gjort?! Jag började fan i mej nästan gråta. Jag tycker att jag ser för jävligt ut!!
Jaja, inte mycket att göra, är man dum i huvudet så är man.

Det var ganska roligt att jobba igår faktiskt. Roligt folk. Patrik körde järnet på karaoken, så jävla bra när han gör det. Han får verkligen med sej hela jävla lokalen.
Annica och jag sjöng också några låtar från baren. Kent som håller i karaoken är alltid så jävla taskig när vi beställer låtar, han sätter igång en låt som vi inte alls kan och sen skrattar alla åt oss. Igår ville vi sjunga Like a prayer och han satte igång Papa don`t preach. Ja, man kan refrängen, men fan inte mer. Vad fan, man får väl bjuda lite på sej då. Alla hade roligt åt oss iallafall.

Vi kollade iallafall på Idol, och hur fan kan Sveriges befolkning rösta ut Robin E innan Anna, Robin B och trots att det bär emot att säga det för att han är så söööt, Johan?? Heelt sjukt!
För övrigt så är det inte dåligt att få betalt att sitta på röven och titta på Idol!

Trött!

Som fan är jag! Jag ska kasta i mej en skål makaroner, sen blir det sängen.
Det gick väl bra att jobba trots att jag lider av självmordstankar. Dom flesta sa i och för sej att mitt hår var snyggt, bara EN enda som var ärlig och sa att jag passade bättre i det blonda. =)

Aja, jag vänjer mej väl.

GODNATT

Gillar inte det!!

Man kan låtsas att man gillar det:


Eller så kan man vara ärlig:


Och jag som snart ska jobba. ARGH!!

Skratta eller gråta?

Ja, jag kan ju meddela att mitt hår är INTE ljusbrunt, det är jävligt mörkt.
Vi började nästan bråka, jag och frisören. Jag gick ju dit i tron om att jag skulle vara ljusbrun i håret när jag gick därifrån.
Men icke. Hon sa att om jag skulle ha det så ljust som jag ville så skulle det inte bli bra och det skulle bli dassigt efter bara en vecka eftersom mitt hår var så blekt.
Hon förklarade en massa skit om öppet hår och stängt hår och bla bla, och jag blev mer och mer nervös. Detta resulterade i att jag började bli förbannad och jag var nära på att skita i det helt och gå därifrån.
Men efter att jag varit ute och dragit in nikotin i min kropp lyckades jag lugna ner mej och sa: kör för fa-an.
Så vi körde. MAMMA!! Det är verkligen skitmörkt!!
Jag har inte bestämt mej för om jag gillar det eller inte, måste få fixa lite med det själv först.
Lovar en bild när jag fått på mej lite smink och så.

En bra sak är ju iallafall att jag känner mej lite smartare nu som brunett. Funderar på att göra högskoleprovet nu innan jag blir blond igen.

Om en halvtimme

Ja, då är det dags!


Bajs

Inse att om man söker på Bajs på Facebook får man över 500 träffar. Och folk kallar mej störd..!

En Schulman-torsdag i Linns blogg



Jag med min otroliga humor tycker att detta är GULD! Skitbra helt enkelt! Ungefär som när man lyssnade på Hassan som ringde till Jarl Kulle och sa bajs. HUMOR!

Linn tycker till

Tycker inte ni att det här är bisarrt?
Dom pratar om mobbning och anklagar Alex Schulman för att vara en mobbare. Detta gör dom i en studio full av folk som pekar finger åt just Alex Schulman. Jag hörde ett ordspråk en gång: man ska inte kasta sten när man sitter i glashus. Någon annan som har hört det?
Till saken hör att det är ju i huvudsak offentliga personer som 1000 apor gör narr av. Om jag inte har helt fel, så väljer man själv att bli en offentlig person. Ja, om man då inte är kunglig eller något liknande.

1000 apor är ju faktiskt en sajt på internet och ingen tvingas att gå in där. Om man inte finner det dom sysslar med där underhållande, då är det väl bara att strunta i att gå in där?
Själv tycker jag att dom är skitroliga och är där inne flera gånger om dagen, oftast för att läsa deras bloggar.

Dessutom får väl Alex och Calle sin beskärda del av hat flera gånger om dagen i form av kommentarer på deras bloggar?
Jag tycker att Sverige behöver offentliga personer som bröderna Schulman, för att lära oss att inte vara så jävla "uptight" och att lära oss att ha självdistans.

Någon i studion pratade om att folk som bloggar och är elaka mot andra i sina inlägg oftast inte kan stå för det dom skriver och aldrig skulle våga säga detsamma öga mot öga. Och det är säkert helt sant. Sorgligt!

Å andra sidan. Om sajten inte upprörde så mycket som den gör, så skulle inte hälften av dom som går in där, göra det. Alex njuter i fulla drag av det här. Tänk er själv, han fick ett helt program i SVT som handlade enbart om honom. Snyggt jobbat, Alex!


Schulman karusell

Nu ska det kastas skit på Alex i Debatt på SVT1.

För dyrt??

Klickade upp text-tv nyss och slogs av den här nyheten: Hiv försvann efter benmärgsbyte.
WOW! Tänkte jag, har dom äntligen kommit på något som får en att överleva den där skitsjukdomen? Bra!
Så läser jag vidare.
Det handlar om en patient som bytte benmärg pga att han/hon hade leukemi. Personen blev då inte bara av med sin cancer, utan även sin hiv-smitta (jävla otur att lyckas dra på sej båda dom där sjukdomarna måste jag säga).
MEN! Självklart finns det ett men. Och det menet är att ett benmärgsbyte är för dyrt och för komplicerat för att bli standardbehandling.
Vad menar dom? För dyrt? Vad kostar ett människoliv, undrar jag då? För komplicerat? Hur komplicerat är det att leva ett liv med hiv/aids och vetandet att man ska dö i förtid. Det undrar jag.
Jan Albert, professor vid Smittskyddsinstitutet, tycker att det är ett spännande resultat.(?)


Imorgon är det dags!

För det är väl torsdag idag? Ja, det är det.
Att det är torsdag idag betyder oftast att det är fredag imorgon och fredag imorgon betyder att jag ska färga håret. (MAMMA!)
Jag har kollat runt på lite bilder och färger. Här får ni några av mina förslag till mej själv:


Ska jag köra en Gynning?


En Simpson kanske?


En Duff månne?


Blir det inte bra kan jag ju alltid köra en Spears.

Jag är så nervös inför detta, att jag inte ens tror att ni förstår. Man kan bli inlagd på psyket för mindre.

Min lägenhet luktar alger

Har ni kollat under silen till avloppet i duschen någon gång?
Där finns iallafall två hål. Ett där vattnet från vasken rinner ner och ett där allt vattnet rinner ut. För båda hålen ska där sitta ett skydd, typ en ventil.
Det skyddet som ska sitta för där allt vattnet rinner ut, det finns inte i mitt avlopp. Vaktmästaren här uppmärksammade detta en gång för några månader sen när jag hade stopp i vasken, och frågade om det inte luktade surt därifrån ibland.
Jag kan meddela att "surt" är inte rätt ord. Ibland när jag kommer hem och öppnar dörren slåss jag av en odör liknande den lukt man känner vid tippen i slutet av augusti när det är rötmånad och alla har dumpat sina kräft- och räkrester där.
Det luktar verkligen alger och jag kan inte göra annat än att vänta ut den här osen.
Min fråga är då: av vilken anledning har inte vaktmästaren fixat detta? Han bara undrade om det luktade illa ibland. Ja, det gör det! Fixa! Gör rätt!
Det är ju trots allt en hyresrätt jag bor i.

Btw. Jag känner hat bland kommentarerna. Folk börjar få attitydsproblem. Kan de vara avundsjuka månne? Har jag något som dom vill ha? Dom som inte inte kan stava och dom som tror att det ligger en lägenhet i Amsterdam som är riktad mot Stockholm.
Don´t hate the player, hate the game.


In you face Alex!

Nu har jag varit på första skittråkiga mötet på Ams. Det var sådär lagom roligt.
Han informerade mej om att arbetstillfällena har minskat från ca 40 000 till ca 20 000. Inte heller finns det pengar till "starta eget-bidrag", kurser eller praktikplatser. Ser ljust ut?

Gick också inom gymmet och köpte ett kort. Vad sa du nu då, Alex?! HA!


Eminem

Kan vi komma överens om han INTE är het?


Bikt?

Jag läste i någon blogg att man ska använda sin blogg som en bikt. Jo tjena!
Om jag skulle bikta min tankar och allt jag gör/ha gjort, skulle folk inte vilja känna mej. Inte för att jag har gjort elakheter, men ganska sjuka saker har man haft för sej i sitt liv.

Men jag kom på EN sak som jag kan bikta mej för er om.

Jag var väl ungefär 18-19 år kanske. Man hade på den tiden inte varit i svängen så många år, och hade ingen aning om hur det skulle gå utför längre fram i livet. I gåutochbliskitfullochgörbortdej-livet.
Iallafall. Det var juldag och redan då (19frösihjäl) var det årets största utedag. Alla var ute. Alla var odrägliga.
Jag drömmer mej tillbaka och minns att vi var på Cashbah, som det då hette senare Fever och nu något annat.
Vi stod på dansgolvet och gungade (i det stadiet kan man inte längre kalla det man använder sin kropp till för dans) och vid sidan om oss stod två andra tjejer.
Plötsligt försvann tjejerna och deras väska låg kvar på golvet. Titti tittar på mej och väser "vi tar den". Ehm. Öh. Jaha. Ok.
Sagt och gjort. Hon tar väskan från golvet och vi vinglar mot utgången. Väl utanför sprang vi en bit och upp i en gränd för att inspektera vårt byte.
Jag minns inte vad som fanns i väskan mer än en mobiltelefon. Men jag vet att det fanns mycket mer saker, för Titti roffade åt sej allt och jag fick mobilen.
Det låg också en garderobslapp i väskan och min vän vill gärna gå tillbaka och hämta ut jackan. Är det en bra idé, undrade jag för mej själv, men följde med.
När vi nästan var framme hörde jag någon skrika "DÄR ÄR DOM!" Oh shit! Tjejerna kommer fram till oss och börjar skrika om att vi har tagit deras väska. Samtidigt som vi båda blånekar, försöker jag diskret få av mej mina skor, som förövrigt hade löjligt hög klack, och till slut lossnade dom.
Jag drar! Försöker återigen få upp farten i något som skulle föreställa ett språng. Ärligt talat så har jag nog aldrig sprungit så fort.
Jag har ju fortfarande mobilen i strumpan och när jag springer som bäst känner jag hur den tar sej loss, rakt ut ur framdelen av strumpan, och försvinner för gott.
Restaurangen som jag vid tillfället jobbade på låg precis runt hörnet och jag pep in där och försökte gömma mej. När jag hade suttit där och grämt mej över att jag var totalt pantad, kom jag på att Titti inte alls skulle skona mej, utan utan tvekan skrika mitt namn i polisens öra. Här fick begreppet "walk of shame" en helt ny betydelse för mej.
Utan skor och med ett stort hål i strumpan gick jag tillbaka till Cashbah och där var det fullt pådrag. Polisan hade anlänt. Och för att göra det hela lite, lite värre, så var dom flera stycken och färdades i en van.
Resan till polishuset var sådär får jag väl säga. Jag tjatade hål i huvudet på poliserna om att min mamma faktiskt jobbade som vakt på fängelset och jag skulle aaaaaaldrig göra något sånt här. Aaaaaaldrig! Till slut fick en av dom nog och i närmaste skrek "vi skiter i var din mamma jobbar, håll käften nu".
Det var ju som sagt juldagen och eftersom det är årets utedag, så är det också den dagen då polisen har mest att göra.
Detta resulterade i att vi fick sitta i varsin cell hela natten.
En grön brits, något som tydligen skulle vara en gul filt men definitvit hade sett sina bästa dagar, cellgrannen som sjöng Sinatras New York, New York halva natten och när han gav upp började nästa att sjunga julvisor. Inte nog med det, min fylla avtog timme efter timme och jag funderade på om jag inte bara skulle be en av poliserna att skjuta mej med sitt tjänstevapen och skylla på att jag var motstridig.
Det blev iallafall morgon och även förmiddag innan vi blev förhörda. Självklart blånekade vi båda två. Med helt, totalt skilda historier.
Det gick så långt att det blev rättegång. Jag var nere för förhör hos lokala polisen och fortsatte blåneka. Minns att polisen, Anders Ekberg (glömmer aldrig hans namn) sa till mej flera gånger, med ett skratt dessutom, att det var lika bra att vi erkände för våra berättelser var totalt skilda.
Men icke!
Vi fick en advokat, eller varsin jag minns inte, och även han sa att vi lika gärna kunde erkänna för vi skulle ändå förlora. Nope!
I första pausen av rättegången tog vi advokaten åt sidan och sa "vi vill erkänna".

Vilka jävla puckon vi var! Inte för att vi erkände utan för att vi skulle gjort det från början.

Jag har aldrig stulit igen och lovar på heder och samvete att jag kommer aldrig stjäla igen.

Shajt vilket långt inlägg, hoppas ni orkar läsa. Det är värt det!

Tekniska problem

Under kvällen har jag försökt gå in här flera gånger och skriva, men det har inte funkat. Jag som har haft så himla mycket att skriva om. Och nu har jag tyvärr glömt bort allt.

Så vad ska jag förgylla era nästa 5 minuter med? Har inte en jävla aning.
Jag sökte iallafall ett jobb idag. Minns inte ens vad det var för jobb, men hoppas att jag får det.

Kollade mitt konto här om dagen, och jag hade faktiskt mer än jag trodde där.
Nu måste jag ju spara lite eftersom jag kommer leva på a-kassa ett tag. Detta ger mej ångest. Jag har pengar på kontot som jag skulle kunna shoppa något fint med, men kan inte, för att jag måste leka vuxen.

Imorgon måste jag gå ner till Arbetsförmedlingen och skriva in mej. Det är nästan det värsta med att bli arbetslös, alla skittråkiga möten på Arbetsförmedlingen.
Jag har nu varit arbetslös tre gånger på typ fyra år och har varit på möten där dom säger samma jävla saker varje gång. Tror dom att jag har dåligt minne eller? HA! Nu var jag rolig. Tråkiga möten iallafall!

Såg lite på Insider nyss. Hur oattraktiv måste man vara för att behöva våldta djur? Hästar och höns. Kom igen!!
Och han den där misstänkta.. Vilket pucko!
"Det måste vara någon som har tagit min sperma och från papper och kondomer under sängen. Det blir ju att man onanerar ungefär två gånger om dagen."
Någon skulle alltså ha planterat hans sperma i ett stall för att sätta dit honom för tidelag. Herre min skapare! KOM IGEN!
Tänk att det finns såna puckon där ute. Man blir ju mörkrädd!
Och den andra stackars tanten som dom omhändertagit hunden från, och sålt den vidare trots att hon bevisat att hon inte vanvårdat den. Sjukt!

Nästa vecka ska vi åka upp en liten runda till Eskilstuna. Det ska bli kul att träffa alla, men jag önskar att det vore under roligare omständigheter.
Vi åker ju upp för begravningen, och usch och fy, det  ser jag verkligen inte fram emot.

Bonde söker fru

Första året var dom fyra ganska intetsägande grabbar. Andra säsongen tog Tv4 den enorma risken att kasta in en tjej. Denna säsongen har Tv4 gått över alla gränser och kastat in en bög. Vad blir nästa säsongs risktagande? En transa i truckakepa och hängselbyxor månne?

Och hur kommer det sej att dom enda heta personerna i progamet är homosexuella? What a waste!
Missuppfatta mej inte nu, jag älskar bögar. Har en del homovänner och sällan har jag så roligt som när jag träffar dom.

Beviset



Bara för att ni ska förstå så ber jag er skruva upp på högsta volym och tänka er in i att detta måste jag lyssna på hela dagarna. Då kanske ni slutar gnälla om att jag hängde grisen och FÖRSTÅR.
Om ni undrar varför det är så mörkt, så har jag bara glömt att köpa glödlampor. Klart gick ju en sönder idag. Ska ta mej ner till ICA så fort det slutar ösa som om jag bodde mitt i en jävla regnskog.

Bitter!!

Ja, det är jag!! Bitter!!
Läser på dom bloggarna som fick äran att bli dom fem nominerade i Mix Megapols skittävling. Jag unnar som sagt http://vimmelmamman.blogg.se vinsten.
Men dom andra!! Läste nyss ett av www.annaskaos.blogspot.com :s inlägg, att hennes blogg blivit så stor sen det där att hon får olika erbjudanden hem och igår fick hon med bud, en kylväska med juice.
Jag då? Jag vill också ha juice!


Mitt dåliga minne

Jag stod i duschen nyss. Och som alltid tänkte jag på allt och inget. Bra ställe att tänka på faktiskt, om jag någonsin får en jävligt bra idé, så är jag säker på att jag får den i duschen.
Iallafall så glömde jag plötsligt bort vad det var jag tänkte på, och kom då att tänka på mitt otroligt dåliga minne. Jag kom på att jag för ett tag sen pratade med någon om alkoholkonsumtion och dess nackdelar. Självklart minns jag inte vem jag pratade med, men jag är säker på att det var en kille.
När jag berättade för den här killen att alkohol i min kropp alltid resulterar i ett besök i apstadiet och att jag alltid har mer komihågluckor än minnesluckor, sa han att det är farligt och tecken på att spriten sliter på min hjärna.
Han sa även att ett tecken på detta är dåligt minne.
Kan det kanske vara så? Har jag supit bort delar av min hjärna? Om nu fallet är så.. Kommer det läka? Eller ska jag i resten av mitt liv lida av Alzheimers light?


Känsliga läsare varnas

Jag brukar ha en skål nötter stående på bordet, som jag äter ur i tid och otid. Mest för att jag har fått för mej att det är "nyttigare" än mycket annat godis med sitt låga kolhydratinnehåll.
Igår när jag kom hem tyckte jag att mängden nötter var väldigt mycket färre än när jag gick hemifrån. Jag stoppade en i munnen, och den smakade inte speciellt gott, lite unket liksom, så jag kastade resten som fanns kvar.
Nu var jag nyss ute med min hund och när han bajjat undrade jag "hur fan ser det där ut egentligen?" och vid en närmare titt såg jag att det var två korvar bestående av hela, otuggade nötter. Då har jag fått förklaringen till varför nöten jag åt smakade lite underligt.

Att prata om bajs får mej lite att tänka på att jag själv är världens äckelmagare och klöks för väldigt lite.
Till exempel förra veckan när jag satt och pratade med en av dom jag jobbade med och såg att han hade något liknande en snorlobba *klöks* på kinden. Jag sa åt honom att han hade något där och han försökte ta bort det. Tre gånger klende han runt det i ansiktet.
Jag ville dö! Jag gjorde allt i min makt för att han inte skulle se på mej att jag klöktes värre än någonsin. Inte en lätt uppgift!

Ok, nu mår jag själv dåligt och vill be om ursäkt till er för att ni tvingas läsa om detta.

MENAR HAN ALLVAR??



En psykolog kanske skulle vara på sin plats?

Jag pratade med Alex


Linn: Nu jävlar ska jag snart masa ner min feta röv till gymmet.
Alex: Du kommer aldrig ner där. Du är för lat!
Linn: Nu lägger du av. Jag ska!
Alex: Ok, vi säger det då..
Linn: Vad fan! Det är meningen att du ska vara min vän och peppa mej. Inte misstro mej, Alexander.
Alex: Men jag tror inte dej.
Linn: Haha. Men ge dej! Jag säger ju att jag ska och JAG SKA.
Alex: Ok.. Nästa vecka eller?!
Linn: Ja!
Alex: Ok.....

Och där tar samtalet om gymmet slut. Jag får en känsla av att han inte tror mej. Vad tror ni?



Biffen kallar han sej. Det är han och hunden vettni.

Mjo

Vill börja med att säga att den där tonfisken var ingen höjdare alltså. Jag åt väl ungefär en tredjedel av en filé. Men min hund delade helt uppenbart inte min mening.

Jag är så jävla jobbig! Jag började skriva om en sak och skrev ganska mycket. Men så kom jag på att nää, det vill jag inte alls skriva om.
Men va fan ska jag skriva om då?

Jag är alltså arbetslös nu. Det betyder att jag har väldigt mycket tid att spendera här vid datorn. Då blir jag lite nervös. Om jag inte har något att skriva om nu, hur fan ska det då gå när jag inte gör annat än sover och tittar på tv om dagarna? Och tränar såklart. JAG SKA!

Nä, jag ska kolla runt lite på det braiga nätet och se om jag hittar något intressant som jag har något att tycka om.

Fem minuter senare.

Nä, inget intressant.
Nu tänkte jag skriva att det snart är helg, men det är ju fan bara tisdag. MEN!! Bara tre slitna dagar kvar till jag ska färga håret. Kalla fötter, kalla händer, kalla ben, kalla armar, kall Linn!! Jag är så jäkla nervös så jag vet inte om jag skita eller torka mej först när jag sitter på toa.
Och ovan på allt så pratade jag med Jasmin om det här. Jasmin som alltid ska ha så jävla mycket åsikter, kan hon inte bara vara tyst? Hon tyckte inte alls att jag skulle färga i den färgen jag hade tänkt. Skit! Nu blev jag ju ännu mer osäker.
Så tänkte jag också på en annan sak. Frisören sa att hon kommer tona det, men.. Betyder inte det att det blir dassigt efter bara några veckor?
Det värsta är att jag har lovat att jobba på puben i helgen. Tänk nu om jag ser ut som något taget ur en kloak, och måste då visa mej för alla jävlar som vill titta. Är dom på puben smarta då, så tar dom extra betalt för att få komma in och titta på odjuret.
Undrar om ni förstår att jag är lite nervös över det här?



Maddah fakkah

Jag sa till några av min kolleger idag att jag va så jävla trött. NÄHÄ!! svarade Johnny och tittade menande på mej. Om jag förstod honom rätt så menade han att jag ofta är trött. Vad menar han?

Köpte middag med mej hem från matsalen. Tonfiskfilé med potatiskaka och rödvinsås. Gott?
Jag skulle vilja kalla mej en fiskgillande person, men jag har ta mej fan aldrig smakat tonfiskfilé. Vågar inte riktigt varma det och smaka. Tänk om det smakar svinigt.

Jag är en fri kvinna

Där är inte ett skit att göra på den där fabriken just nu, så jag tog ta mej fan ledigt imorgon. Det betyder att nu har jag inget jobb. Oj, vilken ångest jag fick nu. Puh!
Fast att det är skönt att det är slut nu, så måste jag erkänna att det blev ganska jobbigt ändå. Man har ju lärt sej att gilla dom där folken, vissa mer än andra, men dom flesta måste jag erkänna att jag faktiskt gillar.
Aja, kanske jag kommer tillbaka till helveteshålet någon gång. You never know.

Inatt sov jag inte ens en enda liten sekund, så nu är jag sådär lagom såsig i huvudet. Känns som att någon kört över mej med en ångvält, fram och tillbaka, fram och tillbaka, efter att dom slagit mej med en slägga i skallen.
Ja, ni förstår ju själv att detta betyder att jag nu dirket med detsamma ska sova en stund.

Han förstör mitt liv!

Varje dag är han där. Det första jag hör när jag vaknar är honom. Så fort jag slagit ett nummer på min telefon börjar han väsnas. Varje gång jag tittar på ett bra program finns han i bakgrunden.
Och allt är min mammas fel. Hennes tanke var säkert god, hon trodde att han skulle få mej glad. Och visst fan skrattade jag dom första 10 gångerna han försökte roa mej. Men dom resterande 3562575768 gångerna var mest olidligt jobbiga.
Nu är det ju inte bara jag som drabbas om jag väljer att kasta ut honom, utan även min hund. Kankse till och med mest min hund. Han skulle sakna sej fördärvad, det är jag säker på.
En sak är iallafall säker, och det är att JAG HATAR HONOM!
Jag vill ha ut honom ur mitt liv! Jag vill aldrig mer se honom!
Men för min hunds skull, enbart hans skull, låter jag honom stanna.
GRISJÄVEL!! Han låter oink oink oink oink ta mej fan dygnet runt!!

  

Sanca

Jag tänkte på min vän Sanca och kom att tänka på en underbar konversation vi hade för ett tag sen. Låt med roa er med att berätta.
Sanca, Anneli och jag pratade över Skype och Anneli läste samtidigt annonser i tidningen:

Anneli: Lägenhet i Amsterdam mot Stockholm.
Sanca: Men va? Vadå?
Linn: Näää Sandra, INTE så!!
Sanca: Men vadå då?
Anneli: Vadå? Linn, vad sa hon nu?
Jag skrattar hysteriskt så tårarna sprutar samtidigt som jag försöker förklara.
Linn: Sandra, det ligger INTE en lägenhet i Amsterdam som är riktad mot Stockholm!
Anneli börjar skratta lika mycket som mej och till slut fattar Sanca också och börjar skratta med oss.

Min kära vän (som jag för övrig tycker väldigt mycket om trots allt) trodde alltså att det var någon som ville sälja en lägenhet som låg i Amsterdam och var riktad mot Stockholm, när den som satt in annonsen i själva verket (såklart!) ville byta lägenheter.
Så underbart!


Min bebis

Ja, det är då denna bloggen. Min bebis. Jag matar den några gånger om dagen och vaggar den till sömns på kvällen. Det jag slipper är att den skiter och det är jag väldigt glad för. När jag skaffat mej en "riktig" bebis ska jag ha en personlig blöjbytare. Yes we can!
Ni läsare blir fler och fler and aj löv it! Idag är ni uppe i omkring 35 st. Jag blir glad! Jag känner mej tillfredställd!
35? Det är ju ingenting! tänker nu ni som har fler läsare än så. Men jag nöjer mej med det sålänge.
Funderar på att ha en liten tävling för er där ni ska ragga nya unika till mej. Vad vill ni vinna?

3

Jag tittade lite på Vakna med the voice i morse. Lars från Idol var där och han hade löst ett korsord innan han kom in i studion. Han hade inte hunnit riktigt klart, så Josefin hjälpte honom med det sista.
Jakob Öhqvist skulle då mobba Josefin och försöka få henne att se lite dum ut eftersom hon bara hade gjort en liten del av korsordet och letade upp ett ord hon löst som var "nagelfil". Sen letade han upp ett ord som Lars hade löst. Modein-riktad. Så sa han flera gånger innan han fattade att det stod modeinriktad. Fan vad bra! Jag skrattade så att jag grät.
Saken med det hela är ju att Jakob verkar vara den snällaste och ödmjukaste man kan hitta, och han lyckades inte ens med detta lilla försök till att ödmjuka Josefin. Guld!

3 dagar kvar till total tristess. Med andra ord arbetslöshet.
Jag tycker att ni är lite dåliga på att hitta jobb till mej. Vad hände liksom? Jag trodde att ni tyckte om mej och var mina vänner?


Jag stjäl

Snokade runt på en av mina favvobloggar www.annaskaos.blogspot.com och kom över ett inlägg där hon berättar att hon inte gillar Hannah Hedlund. Hon hade en och annan anledning, men min ända är att Hannah får ligga med Martin hur mycket hon vill.


Usch för den där Hannah!

Jag gjorde det!

Jag fattade! Jag lyckades ladda upp ett Youtube klipp. Det tog ett tag för poletten att ramla ner, men den gjorde det till slut. Jag är bra!

Så fin! Så skön! Så bra!


Hur kommer det sej?

När jag köper en påse vingummi så är jag framför allt ute efter dom svarta och röda bitarna. Och hur fan kommer det sej att det ALLTID så få bitar av dom godaste i all sorts godis??
I påsen jag köpte fanns det EN enda ensam svart stackare. Jag tyckte så synd om den, så jag gjort slut på dess lidande ganska fort genom att nästan svälja den hel.
Men visst fan är det så? Eller är det bara jag?

Samma prinicp är det ju med dom där Alladin askarna man äter på julen (Paradis för min del). Dom goda bitarna försvinner fortare än fort och kvar lämnas dom svinigt äckliga punch- och whiskeybitarna. Varför fortsätter dom lägga dit dem där äckliga? Varför? För att fylla ut? Kan dom då inte lägga dubbelt av någon av dom goda istället? Jag bara undrar.

Det var trevligt att träffa Jasmin en runda, det var ju ett tag sen. Som vanligt träffades vi och åt mat. Det är det vi är bäst på! Men jag blev glad när hon sa att hon också är sugen på att börja träna. Då slipper jag ju vara den enda ofit(t)a som svettas där nere. 
Det kommer bli så bra! Jag längtar faktiskt till jag kommer igång. Till er som känner mej: ja, det är Linn som skriver. Jag vet inte själv vad som har hänt. Säger ju det, det har hänt något med min hjärna.

Annars låg jag i sängen och tittade på tv till typ klockan 18 idag och det var underbart. Ja, jag var ju klart ute med den krävande hunden, men förutom det då.

Nu börjar strax filmen igen och jag ska fortsätta simulera samlag med Matthew McConaughey. Det borde vara olagligt och straffbart att vara sådär porrig.



Ha di jot din sjalv?

Jag har ett sånt där Visakort med bild på mej själv. Den söta lilla kinesen som serverade mej och Jasmin för en timme sen frågade om jag hade gjort det själv. Eller ja hon frågade, ha di jot den sjalv?
Jag fattade först inte vad hon sa och svarade bara ja och då frågade hon, va din svar?
Vi gick ut ur restaurangen och bröt ihop. Hur fan skulle jag kunna göra den själv?? Doh!

Jag höll på att få ett frispel inatt när jag var skittrött, men inte kunde somna. Såhär trött var jag


Och såhär trött var min hund för att jag "råkade" putta till honom varje gång han började snarka


Jag menar, hur jävla kul är det att vara vaken helt ensam liksom?!

Ska kolla på Ensam mamma söker nu, men vi hörs på en stund vettja.


MAAAAT!

Jag ska gå ner och käka kinamat nu, men jag lovar att uppdatera när jag kommer hem. Ok? Bra! Puss

Något är fel!

Var nyss ute en sista rastning med Le Böff.
Fåglarna flög runder och kvittrade som att det var sista gången dom kvittrade och en stor, fet, äcklig, svinig nattfjäril attackerade mej.
Jag som trodde att det var november?

Jag hittade en sida

Där man kan kolla på nya filmer helt jävla gratis. Så nu har jag spenderat dom senaste 2 timmarna med att titta på Släpp in den rätta. Jävligt bra film faktiskt. Den var lite seg i början, men det ordnade upp sej efter en stund.


Klockan är ju sketamycket, så jag tänkte att jag ska försöka sova lite nu.

www.ninjavideo.net heter sidan.

Stjärnor på is

Jag gillar faktiskt det bättre än Let´s dance. Tror att det är för att det är lättare att se om dom gör bra eller dåligt ifrån sej.
Fan vad duktiga vissa av dom har blivit. Han som åkte nu innan pausen, Jesper tror jag han heter. Vilket program! Och Marcus, han är ju grym!

Jag blir rädd för mej själv

Sanslöst. Galet. Sjukt. Onormalt. Ja, jag hittar inte rätt ord.
Gick ner till ICA för att köpa tvättmedel och en jävla tändare. Självklart köpte jag en massa annat som jag inte hade tänkt köpa när jag gick dit.
Så småningom kom jag till tvättmedlet, bra då glömde jag inte det. Fortsatte strosa runt där inne och tänkte hela tiden på att jag inte skulle glömma tändare.
Kom fram till kassan och tittade på tändarna ända till det bara var en framför mej, då kom jag på att jag skulle ha Läkerol också, så jag gick en och halv meter till kassan bredvid och tog Läkerol. Betalade. Började promenera hem. När jag i princip var hemma kom jag på, TÄNDARE!!
Detta är inte normalt. Jag börjar bli rädd för att någon del av min hjärna har slutat fungera. Den delen där minnet sitter. Lobotomi kanske skulle hjälpa?

Denna lilla historia får mej att tänka på när jag skulle köpa glödlampor (just det, det skulle jag ju också köpa idag. Fan!) för några månder sen.
När jag kom hem från ICA första gången såg jag att den delen man skruvar i (kommer inte ihåg vad det heter) var för smal. Skit. Så jag gick ner dagen efter och köpte nya. Kom hem och såg att det va 100W, lite väl mycket kanske. Fel igen. Tredje dagen promenerade jag bort där igen. Denna gången stod jag verkligen länge och tittade för att det skulle bli rätt. Kom hem och det var fel igen, minns inte vad det var för fel. Men det tog mej alltså fyra promenader bort till ICA för att få rätt jävla glödlampa.
Lobotomi?!

Blogg

Då var det lördag (för er som inte visste det) och jag har inte gjort ett skit på hela dagen. Ska inte göra mycket mer ikväll heller, det blir soffan och tvn.
Jag kan inte med ord beskriva hur skönt det är att bara vara hemma istället för att vara fullast på stan.
Man slipper alla äckel som är ännu fullare än man själv är, och försöker på ett snyggt sätt stöta på en, fast jag egentligen inte ens hör vad dom säger för dom sluddrar mest. Man slipper stå på dansgolvet och försöka hålla takten till musiken som man oftast inte ens tycker är speciellt bra. Och framför allt slipper man vakna bakis imorgon.

Idag har jag använt mitt nässpray EN enda gång och det var när jag vaknade, för jag höll på att omkomma av andnöd. Men sen har jag inte ens behövt. Det är så jävla skönt!! Jag nyser inte längre dagarna i ända och känner mej inte heller förkyld.
Två dagar till så är jag nog fan helt fri från skiten. Tror till och med jag slipper söka upp det där 12 stegsprogrammet som jag pratade om.

Just like heaven

Så hette filmen jag nyss såg. Kärleksfilm. Äckligt! Kärleksdravel.
Skitsöt var den! Och jag till och med fällde några tårar på slutet, så lyckligt det var. Äckligt!
Reese Witherspoon var det som spelade tjejen i filmen. Fan vad snygg hon är.

Skit nu i sånt kärleksdravel!

Fan vad jag har varit duktig på att uppdatera idag. Hej jag heter Linn och jag har inget liv.

Sassa skickade ett sjukt roligt Youtube klipp till mej. Kolla hela, för det roligaste kommer inte förrän i ungefär mitten.

http://www.youtube.com/watch?v=oOxsNAjeN-A

Enjoy!

ja, så blev det

Tänk att svenska folket är så rädda för folk som har sin egen still, sin egen vilja och vågar säga vad dom tycker. Tragiskt! Ett annat praktexempel på detta är ju bröderna Schulman och det finns så många andra hatade svenska, och detta bara för att dom är sej själv och säger det som faller dom in. Som sagt, tragiskt.

Bye bye Lars

Jag bara undrar

Är det lönt att tävlingen fortsätter? Kevin har ju redan vunnit. Jag siar om att han och Alice står i final, och är dom tre så kastar jag dit Robin E också.
Vem åker ikväll då? Hum. Mmm. Tyvärr kan det vara Johan, lilla söta Johan. Eller Lars för att han har retat upp alla gamla tanter med att dissa Idol i sin blogg. Modigt tycker jag.

Idol på tvn

Jag vill bara säga att jag har bestämt mej för att älska Lars. Han är så knasig och skön, så jag kan inte annat älska honom.

Over and out

Det ringde på dörren

Förra helgen när jag precis hade kommit ur duschen, ringde det på dörren. Jag tittade i det lilla hålet (jävligt bra uppfinning) och utanför min dörr stod en kille som jag aldrig sett.
Han var självklart van vid att folk tittade genom det där hålet, och såg mej direkt och då höll han upp sin hand som han höll något i. Jag valde att inte öppna.
Nu ringde det på dörren igen. Samma kille. Samma hand. Och samma uppmärksamhet på titthålet. Ok, jag öppnar.
Han ville ju klart sälja något skit som han berättade om i fem minuter ungefär. Jag hörde inte ett ord, såg bara hans läppar röra sej och jag kände en plötslig lust att gäspa så stort jag kan.
Så slänger han ur sej en fråga innehållande om jag var intresserad av att lyssna på honom en stund. Fredag kväll kl 18.00. Nja, njä, suck, ja ok.... Säger jag och förstår ju att han vill komma in, men skiter i det och visar inte minsta intresse för att jag vill ha honom i mitt hem. Killen blir lite nervös och frågar om jag kanske har ett köksbord vi kan sitta vid. 
-Ja, men jag är inte intresserad. Svarar jag. Och han börjar svamla argument igen, och jag ser återigen bara hans läppar röra sej. När jag tror att han har pratat färdigt så säger jag ännu en gång. -Jag är inte intresserad.
Han fortsätter argumentera och jag börjar undra om han egentligen kan svenska eller om han bara har lärt sej det han ska säga om det han vill sälja.
Sista gången väntar jag inte ens på att han ska prata klart utan säger. -Ja, men jag är inte intresserad. Han säger ok och jag stänger dörren.
Undrar om det gick fram att jag inte var intresserad?

Jag hade i tankarna förut att jag skulle ha en mysig kväll med Idol, snask och levande ljus. Så jag började med att suga av mitt golv, sen tog jag mej ner till ICA och handlade kvällens kalori-intag. Kom hem och skulle tända femtioelva ljus. Jag glömde köpa tändare. LÄGG AV!
Och ingen av dom jag känner i närheten verkar ha en extra. Ciggen kan jag ju tända på brödrosten, men jag känner på mej att det blir lite svårare att tända ljusen på den maskinen. Fan!

Sjukt bra låt

Den här låten kastar mej 10 år tillbaka till den tiden jag hängde i hålan som Gud glömde, Munka Ljungby. Mikael, Robin, Jasmin, Heidie. Ni minns väl?

http://www.youtube.com/watch?v=zbO1AaCnWnQ

Och vilken skönt sjuk video sen.

Ok

Jag förlåter Adam och Gry.

Jag har ju som bekant varit lite bitter över det här med att jag inte blev en av finalisterna i deras bloggtävling. Har kollat lite på två av dom bloggar som blev finalister och tänkt att "dom gör inte det där mycket bättre än vad jag gör" Sen har jag muttrat några fula ord och klickat vidare.
Idag gick jag in för att kolla vinnaren, som inte var någon av dom jag läst. Jag läste två inlägg och totalfastnade. Den här tjejen skriver om ett vardagsliv med sin man, sin son och sin kamp mot cancer och om jag fattade det rätt så är hon någon sorts vimmelreporter.
Hon har ett grymt och fängslande sätt att skriva på.

Så vet ni vad mina kära läsare? Gå nu in på hennes blogg och säg grattis till henne, för hon förtjänar verkligen lap topen och framförallt titeln som Sveriges nya kvinnliga bloggare. Min blogg är en fis i rymden i jämförselse med hennes.

http://vimmelmamman.blogg.se och funkar inte den så provar ni www.vimmelmamman.blogg.se

Freitag

Mmm, då har man legat i sängen och dragit sej till Våra bästa år. Att man fortfarande orkar titta på den serien är ett under. Det kan ju tyckas märkligt att ingen av dom vuxna åldras,  medan barnen växer upp fortare än fan trots att det är samma dag i flera månader.
Men glor gör man.

Dagens schema är inte speciellt välfyllt om jag ska vara ärlig. Städa lite måste jag göra tror jag, och sen blir det bara att slöa. Ska bli skönt.

M

Har nyss pratat i telefon med M i typ en timme eller så. Han är en skön en han. Jag skrattade lika mycket som jag alltid gör när vi pratar. I och för sej skrattar jag väl alltid åt allting. Det är ju inte som att jag är svår att roa. Säg bajs och jag är direkt med på ett asgarv.
Tänk vad länge vi har känt varann och hur turerna har gått, det är ganska märkligt. Men jag gillar den där M, han är bra!

Nu är klockan ganska mycket och jag funderar på att dra mej in i sängen och somna tryggt i min egen varma famn. Kanske att jag till och med är på humör för ett litet hångel med väggen.

Men hörrni, vi hörs la imörra.

(Anneli, gå och lägg dej!)


Jävla laddarsladd

Fan att den ska ramla ur hela tiden och tvinga mej att lyfta min feta röv ur soffan för att och sätta tillbaka den.
På tal om feta rövar så använde jag mej mycket av ett "ordspråk" för något år sen: Om man har smilegropar i låren borde det betyda att man har ett lyckligt underliv.

Och på tal om förnekelse så har jag tänkt på det här med feta amerikaner, och speciellt dom där "I´m big and beautiful" lallarna.
Kollade några avsnitt av det där Generation fett. Kvinnor som vägde 200-300 kg och sa sej vara stolta över det. Jo tjena. "Jag är mat missbrukare och kan inte sluta äta och bli fetare än fetast, därför ser jag ut såhär" borde dom sagt istället. För precis så är det! Vem fan vill se ut som Miss Piggy times 10 och dessutom riskera sin hälsa och att dö i förtid. Näe, mej lurar dom inte sörru.
Märkligt också att det i princip bara är i USA folk, framför allt kvinnor, blir sådär stora. Big brother som ska vara så mycket bättre än alla andra.
Men å andra sidan är det kanske inte så märkligt iallafall när man äter Big Mac till frukost och friterar det som redan är friterat och sköljer ner det med en Cola light.
Sen har vi deras idioter till män som "tänder" på det där och stödjer dom i sin kamp om att bli världens fetaste. Det är nog det sjukaste av allt. Inte skulle jag vilja ha en kille som tände på mej bara för att jag var fet, det är ju sjukt. Sick sick sick! Gör dom då slut med grisarna om dom råkar banta ner sej några kilon? Det är ju frågan.
Hur som helst så är jag bombsäker på att ingen normalt funtad människa, särskilt kvinna, vill vara i sina bästa år och vara i form som en jävla blåval.

Förresten så åt jag pizza till middag idag och snart är det helg, då blir det nog lite chirre till Idol. Generation fett..

Nåja, nu är det bara tre dagar kvar att jobba och sen är det gymmet som gäller. Jag ska. Jag ska! JAG SKA!!



För att inga missförstånd ska uppstå, så har jag en jävligt het röv.

Honey I´m hooooome

Sa jag precis till min hund.

När jag och min kollega Kurt, som för övrig är dubbelt så gammal som mej, hade gjort lika mycket som det andra skiftet gjort på hela dagen (ja jag vet, jag är bra), så städade vi maskinfan och gick hem. Så jävla skönt att gå hem tidigare.
Och nu kan jag till och med titta på Medium kl 21. Gött!

Eftersom jag har jobbat hela dagen, så har jag inga händelser att dela med mej av just nu. Men kanske kanske jag har något smaskigt att berätta om sen när jag har legat på soffan och stirrat på tvn i några timmar. Vi får väl se.

Vindtorkerutare

Jag åker med Jasmin i hennes bil. Det regnar och vi börjar prata om just det, hennes vindrutetorkare. Vi hade ungefär samma samtal för några månader sen och även då sa hon flera gånger "vindtorkerutare" och även då sa jag till henne -DET HETER INTE VINDTORKERUTARE! Tydligen har informationen inte klarat sej hela vägen in för såhär lät det denna gången:

Jasmin: Vad heter det då?
Linn: Vindrutetorkare.
Jasmin pratar för sej själv i några minuter: Vindrutetorkare, vindtorkerutare, vindto, vindru, vindto...
Jasmin: MEN! Varför heter det vindtorkerutare?? Det är väl för fan inte vinden jag torkar?!
Linn: *suck*


Fenomen

Ja, vilket jävla fenomen det här med bloggar är. Man kommer hem efter att ha jobbat halvt ihjäl sej i nio timmar och det första man gör ar att sätta sej framför datorn och först skriva något eget och sen läsa genom sjuttioelva andra bloggar. Sjukt!

Nu har jag det!

Har kommit på vad jag ska öppna. Men det tänker jag inte berätta för er. Tänker ta reda på fakta och prata med Ams för att se vilken sorts hjälp jag kan få först, innan ni får veta.
Jag behöver iallafall gå en kurs, och bara den kostar 49 papp. Så frågan är om man kan få hjälp med det. Om, OM det går som jag vill så är detta en jävligt bra idé ska ni veta. I´m gonna be a rich bitch.

ETT sms hade jag fått under tiden jag jobbade. ETT! Och inte var det någon som undrade hur jag mådde eller ville säga att dom tyckte om mej. Nejnej, det var Annica som undrade om jag vill jobba om några helger. Hmpf..

Beslutet är taget och jag har tid hos frissan nästa fredag. Jag kommer bajsa i byxan av nervositet ska ni veta. Tänk om det inte alls blir fint. Då kommer jag bosätta mej i min lägenhet och inte gå en meter utanför dörren innan jag kan färga tillbaka igen. Så är det inte mer med det helt enkelt.

Jag har kommit på att jag har en försmak för kommatecken. Dom ploppar upp lite här och var i mina texter. Utan minsta eftertanke på om dom hamnar rätt eller inte. Mina fingrar gillar helt enkelt den knappen lite, lite mer än dom andra knapparna. (tangenter, jag vet)

Tvetydig information


Denna skylten står vid gräset här utanför mej. Undrar vad dom tänkte.

För övrigt använde jag nyss mitt nässpray för första gången sen jag gick och lade mej igår, nyss. FYI brukar jag vakna på natten och vara så täppt att jag måste överdosera kraftigt, typ 8-9 sprut i varje. Så ni fattar ju själv att detta är ett av nutidens mirakel.

Ska kolla lite på Våra värsta år, sen jobb.

Visst finns mirakel

Och för mej är det faktiskt Rhinocort!

Fattar ni att jag har inte vaknat en enda gång inatt, av att jag är totalt täppt i hela huvudet. inte en enda gång! SKITBRA!
Visst smakar det totalt vidrigt, men det är fan värt varenda klökning! Det går bra nu.
Undrar bara om det finns något 12 stegs program för nässpraysmissbrukare?

Hmm

Sån där hundtvätt, där man lämnar in sin hund för att bli klippt och tvättat och sånt. Det kanske skulle funka?


"Man ska inte dra alla över en kam"

Vad fan menas med det egentligen? Ja, jag vet väl att det betyder att man inte ska anta att alla av samma "sort" är lika, men vilken jävla kam? En sån man kammar håret med? Eller? Detta har jag tänk på dom senaste 4 timmarna. Upplys mej!

Jag studsade glatt upp för trappan till omklädningsrummet när jag slutade idag. Tog fram min väska och ur den plockade jag upp min mobil, för att inse tragiken i att JAG HAR INGA VÄNNER! Inte ett enda missat samtal. Inte ens ett skitet sms hade jag fått. Vad fan! Och jag vet varför.
Nu har alla jävlar gått och skaffat sej förhållanden till höger och vänster. Vad är det för stil? Lämna sin kompis ensam i singelträsket. Okamratligt är vad det är!

På tal om det. Ni vet hetingen som var på puben när jag jobbade i helgen. Cattis sa att hon skulle nämna min blogg för honom. Undrar om han är här inne och snokar.
(Hej! Hur mår du? Brukar du vara här ofta? Du ehm, jag har tappat bort mitt telefonnummer. Skulle jag kunna få låna ditt kanske?)

Jag var nyss ute med Da Böff (hunden ni vet) och insåg att han har simultankapacitet den där. Samtidigt som han intar en position liknande en kängru när han nr2:ar, så går han runt och luktar på marken/gräset. Kan man inte göra en sak i taget eller? Jag är ju visserligen ganska säker på att han har någon sorts syndrom, typ ADHD, men han kan väl iallafall stå stilla när han nr2:ar?! Nänä, man kan ju missa något kanske.

Min hjärna har gått på högvarv idag. Har fått för mej att öppna en liten butik av något slag här i hålan. Men jag förstår ju att om det ska funka så måste det vara en sjukt bra idé. Och det min hjärna har funderat över är vad man skulle kunna sälja till bönderna här ute.
Funderade lite på prylar, typ ljus, rökelser, krus, ljusstakar, krukor och sånt krims krams, men är lite osäker på om det skulle fungera.
Sen tänkte jag på ett litet café med färskmalet kaffe. Så kunde man sälja det också, färskmalet kaffe alltså. Kanske skulle ta och ringa Zoegas. Hmm.
Har ni några bra förslag?

Nässprayoholic+bloggoholic=Linn

Nu har jag varit nere på Apoteket och köpt något nässpray med kortison, som tydligen ska hjälpa till att läka min stackars näsa. HOPPAS! Dom senaste veckorna har det känts ungefär som att någon petar runt en topz i näsan på mej, dygnet runt. Jag är ganska trött på¨att nysa 232352 gånger om dagen och att känna mej förkyld jämt och ständigt.
Wish me luck.

Ett betydligt bättre beroende jag har är den här bloggen. Det är ju helt sjukt. Hela dagen tänker jag "detta ska jag skriva om" "måste ta en bild på det där till bloggen"
Är detta normalt beteende? Kommer kanske sluta med att jag lever genom bloggen. Jag blir ju som bekant, snart arbetslös. Då kanske jag slutar prata med folk, slutar gå utanför dörren, slutar titta på tv. Ja, jag kanske slutar leva helt enkelt och finns bara här för er. Vem vet?

Hur som helst. Jag som inte har mycket till liv som det är, hur ska det bli när jag inte har något jobb? Alla andra har ju sina jobb, så det är inte som att man kan umgås mer med sina vänner och göra saker. Tycker ni att jag är tjatig om det här med att jag blir arbetslös? Tråkigt! För jag kommer nog fortsätta tjata om det i ungefär en vecka till.

Om 20 minuter är det dags att rulla ner till jobbet och där kommer jag befinna mej i ungefär 9 timmar.

Måste!

Kolla denna! UNDERBAR!! http://www.youtube.com/watch?v=-fVDGu82FeQ&feature=related

Tack Anneli, för dagens skratt!

Bloggportalen.se

Slängde upp min blogg där nyss. Kan inte längre missunna resten av Sverige denna skönhet till blogg.

Jag har inget vettigt att skriva och dessutom börjar jag bli ganska trött, så nu lämnar jag er ifred för idag.

I´ll be back!

Jag fick inte vara med och leka

Jag tänker säga upp vänskapen med Adam och Gry! Speciellt Gry! Dom kommer sakna mej! Jag fick inte vara med i leken om Sveriges nya bloggerska. Taskigt tycker jag. Jag är inte alls bitter, men jag hoppas att något händer så att dom måste stänga ner Mix Megapols hemsida och INGEN kan blogga där. Så det så!


Störiga småsaker

Ja, jag har ju den genen alltså. Jag kan störa ihjäl mej på små små saker, som jag egentligen vet är totalt obetydande.
Det gäller framför allt på jobbet, inte speciellt mycket privat. Tack och lov!
Som på mitt nuvarande jobb. Jag vill ha allt i raka linjer, vilket egentligen är helt onödigt eftersom karmarna ska flyttas till en annan pall senast ett dygn efter vi lagt dom på vår pall. Men det stör mej!! Ska man göra så GÖR RÄTT för fan!
Och på mitt förra jobb. Ojojoj. På restaurang. Låt mej informera om att en restaurang är FULL av småsaker man kan störa sej på. Att folk inte ställer ölflaskorna i kylen med ettiketten (stavning?) utåt. Att man inte ställer kaffekopparna med alla öron på samma håll. Att man inte ställer tillbaka spritflaskan på sin plats när man har använt den. Ja, ni fattar själv.
Ett tag jobbade det en kille där, Costas (Nemo), som ÄLSKADE att reta gallfeber på mej. Ibland när jag kom kunde han ha flyttat runt alla flaskorna i kylen och satt dom på fel platser. Oj, vad han tyckte att han var rolig. Själv låg jag på kvällarna och fantiserade om hur jag skulle tortera honom vid lämpligt tillfälle. Tyvärr hann han sluta och flytta till Stockholm. Synd! Kanske man skulle söka upp den där lilla greken och säga honom ett ord eller två.
Iallafall. Att jag tar upp detta nu är för att jag idag höll på att få en hjärnblödning på han jag jobbade med. Om man nu tvunget MÅSTE gå och röka mellan dom egentliga pauserna, kan man då inte sätta igång fläkten och stänga dörren, så att inte hela jävla avdelningen stinker rök?! GÖR RÄTT!! Ett tag var jag nära på att gå fram och skalla honom, men ångrade mej. Jag vågade inte.

För övrigt gick det faktiskt jävligt bra på jobbet idag. Jag är så jävla duktigt alltså. Undrar hur dom ska klara sej nu när jag ska sluta. Tror dom kommer kursa faktiskt. Undrar hur deppade ledningen borta i USA är nu för att jag blir tvingad att sluta, dom måste må dåligt. Jo tjena, dom skiter totalt i mej kan jag säga.

Jag ska glo på tv en stund nu, får se om jag skriver något mer sen. Klarar ni er sålänge?

Charlie the devil

http://www.youtube.com/watch?v=_OBlgSz8sSM

Så jävla bra! Charlies jävulskratt! haha

Back to business

Tanken med denna bloggen var inte att ni ska bli deppade när ni kommer hit och läser. Av den anledningen tänker jag inte lufta mina känslor här.


Så.


Stod i duschen nyss och funderade på att det är för fan november. Inte långt kvar till jul. När får man börja pynta? Första december va? Det är väl då man sätter upp stakar i fönsterna och så eller? Jag tror ta mej fan att jag till och med ska köpa mej röda gradiner.
Tänkte förra året att nästa år ska jag ha julgran. Men nu har jag möblerat om, och det finns inte ens plats att ha en gran. Synd! Det är ju för jävla mysigt med gran ju. Kanske man kan ha en liten en?

Jaha. Eftermiddagsvecka denna veckan. Skönt! Då slipper jag försova mej och det är bara fyra dagar att jobba. Sen har jag ju faktiskt bara en och en halv vecka kvar att jobba. Usch då, vad fan ska jag göra sen? Kommer sluta med att jag sover ihjäl mej antar jag. Kan man det tror ni?

Många väldigt viktiga frågetecken idag märker jag.

Glömde jag berätta? Ja, det gjorde jag. Jag fick faktiskt mina pengar från TPH i fredags. PÅ TIDEN! Undrar om dom kommer höra av sej och undra om jag vill jobba. Isåfall kan man ju undra var deras indianer är, för inte fan är dom i kanoten iallafall. Näe tack, jag tror jag håller där faktiskt.

Ska fixa mej lite och så, sen är det dags att promenitta ner till jobbet.

I need a hug

Vilken sugig dag detta blev! I need a big fucking hug!!

Usch!

Idag blir det inte fler roliga bloggar från mej.

Min mamma ringde nyss och berättade att Leffe har gått bort. Leffe är mina bröders farfar och han har varit sjuk i cancer ganska länge, men varit pigg länge också.
Nu hade dom ringt mamma och dom och sagt att det var väldigt mycket sämre, och dom körde upp till Eskilstuna direkt. Dom hann bara vara där några timmar innan han somnade in, precis som att han bara väntade på dom.

Usch! Med detta inlägg vill jag iallafall sända alla en tanke. Johan, Berit, Niklas, Jocke, Mamma, Linda, Noah, Joel, Astrid, Alfred och alla andra där uppe.

Vila i frid Leif! =(



Båda bilderna är tagna i somras när vi var upp i Eskilstuna. Tänk vad fort det kan gå! =(


Guten morgen

För ovanlighetens skull så är jag skitmegajättesomfantrött idag. Men jag känner faktiskt att jag får lov att vara det, eftersom jag faktiskt har jobbat en hel vecka utan att vara ledig. Dessutom har jag 4 dagar kvar innan jag faktiskt är ledig.
Har legat i sängen och dragit mej till Stjärnog på is, i typ 2 timmar. SKÖNT! Det är något av det bästa jag vet. Att dra sej. Det skulle jag nog kunna göra en hel dag om jag fick. Men min hund blir så kinkig då, han ska alltid förstöra. Aaaah!
 
Jag glömde förresten ett foto igår.
Patrik och Matte ramlade in på puben 10 minuter efter vi hade stängt. BRA! Annica sa: Varsågoda att städa.
Efter viss protest gick dom med på att sopa och moppa golven om dom fick vars två groggar. Kör för fa-an! Tyckte vi. Självklart var jag tvungen att föreviga detta underbara ögonblick.

Ja, ni ser. Våra älskade bönder! Haha. Ni skulle höra dom prata! Bor ni utanför 50-skyltarna i denna hålan, så skulle ni inte förstå ett ord av vad dom säger. Det är jag helt säker på.

Jaa, det trillade in en liten heting på puben igår ju. Jag har sett honom innan och wouldnt mind liksom. Men kunde har inte valt en bättre dag? Jag försökte le ett flirtigt leende. Lättare sagt är gjort. Han trodde nog att jag gjorde mitt yttersta för att se så läskig ut som möjligt, bara. Mer smink än Linda Rosing och värre hår än Ronja Rövardotter. Ja, det gick väl sådär kanske man kan påstå.
Hoppas han kommer fler gånger då. Bra att han drack Loka också, så jag slapp se honom full. Det är lite ohett.

Vad fan ska jag äta idag? Jag är aphungrig, och har som vanligt ingen god mat hemma. Pizza är jag inte ett dugg sugen på. Thaimat orkar jag inte gå och köpa. Inte kioskmat heller. Hmm. Dilemma!
Hur var det med den där personliga kocken? Någon som har satt igång projektet? Det är ju snart julafton faktiskt!

Jag är förresten väldigt nära ett beslut nu. 98,5% säker på att det blir ljusbrunt hår. Tittade extra noga på Gynnings hår, och det är ju faktiskt snyggt. Och min frisör föreslog att vi skulle prova ungefär en sån färg. Mjaaa, det är mycket möjligt att det blir så.
Men jag är ju så jävla rädd att det inte ska blir bra. Mitt hår är nog det jag är mest rädd om. Skräcksenario numero uno i mitt liv är att jag är ute någonstans där dom har såhär värmeljus överallt. Jag råkar backa för nära ett och ppfffssccchhhhttt, mitt hår brinner upp. Dom skulle lika gärna kunna ringa psykbilen direkt.

Som ni kanske märker, så gav jag upp det där med "dagens höjdpunkt". Det blev för jävla jobbigt att komma på något varje dag. Så jag sket i det helt enkelt. Va ska ni göra liksom? Ni tycker ju om mej ändå. *smack*

Halloween

HAHA! Som jag har skrattat ikväll! Sjukt rolig kväll, men sjuka människor till höger och vänster.
Roligast på hela kvällen var helt utan tvekan när vår vakt lät mej sminka honom. Självklart var jag tvungen att förvandla honom till en Johanna. MY GOD! Vad jag skrattade. Han var så jävla sur, och totalvägrade gå ut ur köket och visa sej. Hahahahaha. Hade Guiness rekordbok varit där och räknat alla gånger han sa nej, så hade han utan tvekan hamnat i den där boken.


Långt innan alla andra hade ens tänkt tanken på att börja hälla sprit i halsen, så stod vi och pratade i baren. Helt plötsligt såg jag något rött hoppa upp och ner utanför fönstret och inspringandes kommer två Spidermen, eller Spiderpig som dom själv kallade sej. Mazze och Chrolle såklart! Dom är så sjuka dom där två!


Jag gick in redan vid halv åtta och bröjade sminka mej, vi kände att vi mest sket i att ha köket öppet och tur var ju att det inte kom någon som ville äta heller kanske.
Sminkade mej iallafall en gång.


Sen var det Annicas tur.


Och under tiden hon sminkade sej, ångrade jag mej och när hon var klar gjorde jag om mitt.

Va fan! Ska man vara het så ska man liksom.

Jag orkar inte ens vara rolig, så trött är jag. Hörs!

Förvandlingen börjar

När trollmor har lagt sina elva små barn.......



Shoooo breeee

Jaha joho, snart dags att ta sej ner till puben för att stimulera sin arbetarnerv.
Jag har inte hunnit göra speciellt mycket idag och jag har inga speciella tankar att dela med mej av heller, så jag vet inte varför jag satte mej här egentligen. Kände väl av min skylldighet att mata er med bloggar kanske.

Alltså.. Något har hänt med mitt närminne. Jag har inget. Det är puts borta. Jag kan tänka på en sak, tex vad jag ska skriva här nästa gång det är dags. 37 sekunder senare har jag fan i mej glömt bort det. Jag blir lite rädd ibland. Tänk om jag glömmer var jag bor eller vad jag heter. Skulle jag glömma hur gammal jag är, så skulle det inte göra så mycket, då kunde jag ju hitta på och säga att jag var 20. Ingen skulle kunna säga att jag ljög, för det skulle jag ju teoretiskt sett inte göra. Bara gissa lite.

FÖR FAN vad jag skulle behöva städa här hemma! Jag måste nog ta tag i det imorgon. Damsuga, diska, tvätta. Ser verkligen fram emot det....... Not! Jag vet hur många som helst som tycker det är ROLIGT att städa. Men kom igen.. Det kan ju inte vara friskt beteende, det är ju dödens skittråkigt att städa. Det finns ju hur mycket annat som helst som man hellre kan göra.

Haha. Jag kom att tänka på en trög sak jag gjorde i somras. För att det ska bli lättare att förklara, så får ni en bild här.
Det översta skåpet är alltså mitt skafferi.
I vänster hörn av gattet där, låg det plötsligt små baggar som var väldigt olevande. "OH NO!! Jag har fått mjölbaggar" Var min första tanke. Jag trodde att dom kommit ner genom väggen inne i gattet, där är som små hål längs hela väggen ju.
I panik slängde jag ALLT jag hade i skafferiet. Faan vad äckligt ju!
Tog såklart bort dom döda baggarna. Två dagar senare var där lika mycket döda baggar igen. Men va fan?? Jag funderade och tänkte och klurade.
Så kom jag på!! På andra sidan vänstra väggen hade jag en sån där luktgrej som utsöndrar en himla god doft. Självklart var det den som hade dödat djuren. För fan! Jag hade kastat ALLT som jag hade i skafferiet. Jävla skit!
Det är såna saker jag kan få för mej att göra. Jag trodde ju jag hade mjölbaggar, fan vad äckligt liksom.
Har förresten fortfarande inte fyllt upp skafferiet, där är mest pasta bara.

Shit, nu börjar jag ju om en timme. Kanske borde tänka på att göra mej ordning.

Murphys steakhouse and bar

Där har jag spenderat dom senaste 8 timmarna. Det var väl trevligt. Bara synd att allt tog slut. Vodka, turkisk, beileys, midori, whiskey, mjölk, grädde. Bara för att ta några exempel liksom. Jaja, det gick ju bra iallafall. Shit vad dom drack. Men det var kul att jobba, var ju ett tag sen.
Knoda lilla tittade in en sväng och det var skoj, var ett tag sen man träffade honom ju. Han är ju en kär påg.
Annars har det inte hänt mycket spännande saker denna dag. Jag sov ju hur länge som helst, och sen har jag bara jobbat.
Fan! Dom har sagt upp städerskan och vi får själv städa på natten nu. SKITJOBBIGT!! Hålla på och moppa golv och skit när man har sprungit som en skållad råtta och serverat sprit till folk en hel kväll. Jag kan komma på minst 236298642 saker jag hellre hade sysselsatt mej med!

Jag missade ju Idol, men läste nu på text-tv att Sepideh fick åka hem. Det var ju i och för sej jävligt bra, men mindre bra för mina spåkärring-planer. Hmm.. Jag som redan hade planerat hur mycket jag skulle kunna shoppa om jag tog 725 kr. Det var ju jävligt synd.

Många av stammisarna på puben är ju faktiskt jävligt roliga. Eller ja, störda kanske är ett mer passande ord. Fidde trillade tex helt plötsligt in i baren med sin nya flickvän. Plantan kallas hon.


Näe, nu skiter jag i er och går och lägger mej istället!

RSS 2.0