Läst i Lokaltidningen

"Fem hundradelar. Så stor del av Europas befolkning är dom. Muslimerna. Så därför: låt oss slippa det oproportionerliga tjatet om invandring och islam i höstens valrörelse. Kravet på att Sverige måste "våga prata om invandringen" är absurt, det är ju det enda vi gör. Landskrona- och Malmöborna kan ju åtminstone skylla sin besatthet på att kommunerna faktiskt har en förhållandevis stor andel invandrare, men Vellinge...
Sverige riskerar att bli som Danmark. Där kretsar det mesta kring landets utomeuropeiska invandrare som utgör sex hundradelar av befolkningen. Dansk Folkeparti hotar konstant att stjäla väljare från övriga partier som väljer att anamma den rasistiska politiken. Ett värdigare agerande hade varit att bemöta trångsyntheten, men nej... Se bara på Folkpartiet i Sverige, som inför valet 2002 kastade ideologin överbord och fiskade röster genom krav på språktester; allt enligt logiken att det är bättre att bli populist och sitta kvar i riksdagen än att försvara människovärdet och åka ur.
Man ska komma ihåg att väldigt få svenskar kommer att rösta på ett rasistiskt parti i höst. Men sålänge de etablerade partierna väljer att plocka enkla poäng genom att sparka på landets utomeuropeiska invandrare (sju hundradelar av befolkningen) så får vi ändå ett sämre Sverige.
Fler siffror: I Egypten har nativiteten sedan 1970-talet halverats, och Iran har haft historiens snabbaste nedgång i antalet barn per kvinna efter den islamistiska revolutionen 1979.
Fan alltså... om inte muslimerna blir katoliker och börjar yngla av sej, kommer att dö ut. Det tycker jag ska bli årets valfråga."

Well halleluja to that!

Kommentarer
Postat av: Wolf

Jag kräver ny underhållning! Du sitter alldeles för mycket på Facebook istället!

2010-07-19 @ 22:49:15
URL: http://atombomb.se/
Postat av: AnnaPanna

För HELVETE Linn!!!!!!

What are you doing? =)

Saknar att läsa dina tokigheter... Kan ju iaf titta bakåt men det blir ju litta tjatigt =)

2010-08-04 @ 16:48:44
URL: http://antches.blogg.se/

What´s on your mind?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0