Kronofogden, Försäkringskassan och sömn

När jag var typ 20, fick jag bostadsbidrag. Tydligen hade jag fått för mycket och dom ville att jag skulle betala tillbaka det. Oansvarig som jag var när jag var 20, så sket jag helt enkelt i att betala det.
Något år senare fick jag ett brev av dom, där det stod att dom ansåg att jag inte kunde betala det och att dom därför skulle stryka skulden. Vad bra, tyckte jag. Jag hade för längesen förträngt att jag hade en skuld hos dom ju.

Jojo. Förra veckan fick jag ett brev från Kronofogden. "Underrättelse om sökt utmätning" Men jaha? Jag ringde dom i onsdags och fick prata med en jävla biatch, som var så jävla otrevlig och inte ett dugg tillmötesgående. Hon informerade mej om att dom skule ta mej fan dra 4000 kronor från min lön nästa månad. Men hallååå!! Kan vi inte göra upp det på något sätt? En avbetalningsplan eller så? NEJ!! Men för fan, va otrevlig, va det.


Så jag ringde till Försäkringskassan för att istället fråga dom om vi kunde lösa det på något sätt. Det var ju klart för sent på dagen för att dom som har hand om skulder skulle ha möjlighet att prata med mej, men dom lovade att dom skulle ringa mej dagen efter.
Kärringfan på Fogden hade ju informerat mej om att om inte Försäkringskassa hört av sej till henne på måndag, så är det kört för mej och hon lägger ett beslut som säger att dom ska sno mina pengar, om det så gör att jag inte kan betala mina andra räkningar, det skiter hon i.
Ringde Försäkringskassan på eftermiddagen igår, när dom fortfarande inte ringt. Och hon informerar mej snällt om att dom kanske inte ringer förrän "imorgon eller på måndag" för dom har så mycket att göra.
Men shit pommes! Vad ska jag göra?? Ringer Fogden igen och apan var tyvärr ledig och inte tillbaka förrän på måndag. Ber om att få prata med någon annan och blir kopplad. Varför kunde jag inte fått prata med den jag fick nu, från början? Jättetrevlig och lovade att säga till den där andra åsnan att skjuta upp beslutet lite, eftersom jag kanske inte skulle bli uppringd från FK förrän på måndag.
Idag ringde FK iallafall. Fy fan säger jag bara. Vilken bra kille jag fick prata med. Han var skittrevlig och ville göra allt för att hjälpa mej. Självklart skulle vi lösa detta och han undrade hur mycket jag kunde betala i månaden. Sa att jag vill ju klart bli av med det så fort som möjligt, men kan inte heller betala några fantasisummor. Jag föreslog en tusenlapp i månaden och undrade om det gick bra. Han tyckte att det var hur bra som helst och sa att han ville bjuda på den där uppläggningsavgiften man tydligen får betala i normala fall. Bara 150 spänn, men ändå!
Sen lovade han mej att han skulle ringa Fogdeaset tidigt på måndag och dra tillbaka skiten.
VIlken kille asså! Undrar om han är snygg. Singel kanske?  Han gjorde min dag iallafall.

Och nu något helt sjukt. Jag har sovit ungefär 16-17 timmar. Är det normalt? Kollade lite tv innan idag, sen somnade jag om. Jag säger ju det, dom här förmiddags-veckorna är INTE bra för mej och min kropp!
MEN KOM IGEN!! 17 timmar?! Det är ju inte normalt alltså.

För övrig drömde jag att Johan Palm kommer åka ur Idol ikväll. Tyvärr kan jag inte se det själv *gråter en skvätt* men kanske jag har börjat drömma sanndrömmar? Isåfall kan ni börja boka tid nu. Jag tänker börja spå folk.
Jag kan inte svära på att jag säger är sant, men det kommer kosta 725 kronor per gång. Ok?

Ska hoppa in i duschen nu och sen fixa till mej lite. Ska ju jobba, och jag vill hinna äta något innan jag börjar.


Fans jävla skit rövs helvete också

JAG FÖRSOV MEJ! hahaha
Ríngde ner till vår samordnare och han skrattade krafitgt åt mej, eftersom jag skröt vitt och brett igår om att jag inte hade försovit mej på hela veckan. Bajs!
Jaja, dom har sagt det var bra om vi var lediga denna veckan, så jag stannade hemma istället. Lika bra, jag ska ju ändå jobba hela helgen.
Mm, så ni som satte pengar på jag skulle försova mej kan bara casha in. Säkert kort!


OBS OBS MYCKET VIKTIGT!

Ni har väl inte glömt nominera mej?! Här får ni en chans till och jag tror tävlingen är slut imorgon någon gång
http://www.mixmegapol.se/taevlingar/sveriges-nya-kvinnliga-bloggare 

Drömmar

Vad sjukt det kan bli ibland.
Här om dagen drömde jag att vi var flera stycken som åkte i en bil på väg till Eskilstuna. Den som körde skulle parkera någonstans på vägen, vid ett dike. Bara att personen råkade köra lite för långt och bilen började sjunka ner i gräset, med alla oss i den. När vi sjunkit genom gräset var vi plötsligt i något vatten.
Dom andra fick panik och ville ta sej upp till ytan, men jag fattade ju att vi inte kunde simma genom allt det där gräset vi sjunkit genom. Så jag försökte få dom att lugna ner sej, men dom fortsatte uppåt i panik. Själv simmade jag runt ett tag och kom plötsligt ut i ett badhus.
Sen förvandlades det till en sån där panikdröm ni vet. Jag började flyga och var högt, högt, HÖGT uppe vid taket och visste inte hur jag skulle ta mej ner. Minns att vi var på någon fest också, och jag och Petra (som jag inte har träffat på skitlänge) blev ovänner av okänd anledning.

Natten till idag drömde jag en ännu sjukare dröm. Jag minns inte så mycket av den, men jag hade två pojkvänner och den ena var en jag jobbar med. Vi var väldigt kära i varandra, han och jag. Men han kunde helt enkelt inte kyssas, och jag var tvungen att försöka lära honom. Vad jobbigt det var att vara kär i någon som inte kunde kyssas!

Hans mamma jobbar också på samma avdelning och jag var tvungen att berätta om min dröm för henne, som självklart berättade det för honom. Sen blev jag mobbad hela dagen. Saken var att det var ju ingen extravagant dröm direkt.
Det roligaste var att han kom fram till min maskin och skulle göra så att jag blev generad. Han sa något fyndigt och jag skämdes lite, men inte närheten av vad han själv gjorde. Han blev högröd i ansiktet och jag sa till honom att det där var jävligt misslyckat och att han var rödare än mej i ansiktet. Han vände och gick. HA!BTW, nu har dom asen på TPH en dag till på sej att betala ut mina pengar. Annars vet jag inte vad jag gör. Kanske tar till karate, vem vet.

Dagens höjdpunkt: Att jag hittade ett jobb på AMS som jag sökte. Inte varje dag hörrni!

Kyligt

Madder fakker vad kallt det börjar bli nu alltså. Det var nära ett dödsfall när jag gick utanför dörren i morse i tights. Dessutom har jag fortfarande skinnpajjen och den är INTE varm.
Jag gillar ju som sagt hösten och vintern och kylan, men INTE när det är kallt i min lägenhet. Det brukar inte alls vara några problem, men jag undrar om det har flyttat in några pingviner i huset, eftersom det inte verkar som att hyresvärden haft vänligheten att sätta på elementen. USCH! Hur skitjobbigt är det inte att vakna och inte vilja sätta tårna utanför täcket?!

I helgen är det halloween. Jag ska jobba på puben och måste klä ut mej. Ganska kul. Jag minns ett år när jag och Eleonor fortfarande jobbade på Shakespeare och klädde ut oss till prostituerade. Man skulle kunna påstå att det var uppskattat.
Nu till helgen blir det inte extra extra, vi ska bara sminka oss så hemskt vi kan. Så tänkte jag att jag ska våffla håret. Jag har ju en del hår om man säger så. Härmed lovas att bilder kommer visas här, exklusivt för er.

*sitter med tom blick och glor på skärmen, i hopp om att komma på något att skriva om*

10 miuter senare:
Äh, I´ll be back later.


En helt vanlig kaffepaus på karmavdelningen på Jeld-Wen i Åstorp

Alla sitter och pratar om ditt och datt och plötsligt tar Kerstin, 61 år, ton:

Lilla Pelle säger till sin mamma:
-Mamma, mormor har en bläckfisk mellan benen
-Vad är det du säger? Det har hon inte alls.
-Jo, det är säkert.
-Så säger man inte Pelle.
-Men följ med så ska du själv få se.
Dom går in i sovrummet och där låg mormor och stretade.
-Titta! säger Pelle till sin mamma.
-Det heter inte bläckfisk, det heter vagina.
-Ja, det skiter jag i! Det smaka iallafall bläckfisk.

JAG DOG!!

Gissa vad som står på här näst på mitt schema?! SOVA! Hörs sen.


Prestationsångest

Folk pratar om prestationsångest i olika situationer. På jobbet, i familjen, i sängen, på gymmet, för att ge några exempel. Inte jag, jag sätter mej över sånt, tycker nästan det är lite löjligt.
Enda gången jag känner prestationsångest är i samband med den här bloggen. Funderar på om jag lyckas nå fram, tycker folk att det jag skriver är intressant? Eller iallafall roande.
Jag har inte riktigt fattat det här med unika sidträffar och allt vad det heter. Men mina siffror går uppåt, och jag antar ju att det är bra. MEN! Ni är ju för jävla dåliga på att kommentera. Kom igen dååå! Jag vill ha kommentarer!
 
Dagens roliga: Skön kille på youtube http://www.youtube.com/watch?v=w5MTdkPgKc8&NR=1

Kollar på Insider. Vilka sjuka kvinnor det finns där ute! Hur kommer det sej att det oftast är kvinnor/tjejer som beter sej på sådär sjuka sätt? Män/killar bankar sina tjejer och kvinnor/tjejer föds med olika syndrom och beter sej som grottmänniskor.

Sängen efter Insider.

Godnatt

Dagens höjdpunkt: Hmm.. Har varit en jävligt händelselös dag, så jag måste vara så tråkig att det får bli Greys.

Arbetsförmedlingen

Ja, nu har jag hunnit med att både sova två timmar, och tvätta håret. Fan vad skönt det var!

Har också fått i mej en sliten macka medans jag surfade runt på AMS. Alltså.. Det är ju inte som att det är överdrivet mycket jobb där för tillfället. Och jag har fortfarande inte fått svar från något av dom jag sökt heller. Tänkte att jag ska ringa till en av restaurangerna imorgon. Då verkar jag kanske ännu mer intresserad.

Ikväll är det Greys. Damn vad jag älskar hösten! Det betyder att mitt liv börjar igen, eftersom alla program börjar efter sina löjliga uppehåll.

Nu är jag sådär tråkig och intetsägande igen. TJADÅ

Vad fan ville polisen mej??

Jag har fortfarande inte pratat med dom. Hade i och för sej ett missat samtal från okänd innan idag. Men aaah, kan dom ringa igen eller??!

Tre dagar i samma vecka, och jag har inte försovit mej. Det kan faktiskt vara någon sorts rekord. Jag ställde klockAN (Sanca!) på 4.30 i morse, för jag skulle tvätta håret. Ja, det gick ju bra. Trillade ur sängen ungefär 5.20 och jag blir hämtad 5.40. Hann inte tvätta något hår kan jag säga. Funderar på om jag kanske ska skita i att tvätta det också, isåfall kan jag nog ha tuppkam imorgon, utan tillsatser. Nä, jag får ta det sen när jag har vilat en stund.

Jag tänker att jag ska ta tag i att börja träna nu när jag blir arbetslös. Var nere på gymmet i förra veckan och pratade med Nikos, som äger skiten. Han trodde inte på mej. Han påstår att jag har sagt i 3 år att jag ska komma ner och träna. Jag förstår inte alls. Han måste förväxla mej med någon helt annan. Eller?
Nä, nu är det faktiskt på riktigt! Denna gången SKA jag! Känner att jag behöver bli lite fit, det har gått lite överstyr med skräpmat och skit. Men det är ju så gott! Varför är det så gott? Det som är onyttigt borde ju smaka något i stil med avföring, medan nyttig mat ska vara underbar. Men icke! Lura mej i fördärvet, gör det.

Ska ringa ett samtal nu, så vi hörs om någon timme när jag rullat ur sängen.

Kärlekskrank

Vilken kräkjobbig period jag har hamnat i, efter bakissöndagen jag hade här om dagen.
Amen ni vet. Ibland blir man så, äckligt kärlekskrank typ. Man vill bara ha en vardag med någon att mysa med. Hade jag haft det kunde jag just nu kunnat ha ett mysigt samlag här på soffan, istället för att titta på en jävla kärleksfilm, som gör mej ännu mer kärlekskrank.
Det var ett tag sen jag var i en sån här kräkperiod sist, har ju "haft" J att tycka om och det kan ju räcka ibland, det lilla liksom. Tror dock att vår tid är på väg ut i sanden. Kanske lika bra?

Nog om sånt trams. 

Julia Roberts är med i den filmen jag glor på och jag måste bara påpeka att damn vad vacker hon är, den där tösen.
Ska kolla klart på den och sen gå in och sova i min egna trygga famn, tänkte jag.

Dagens höjdpunkt: Innehållet i ett sms jag fick av V för några timmar sen! 

HAHAHAHAHAHA

Dom har gjort det igen! Så jävla BRA!

Jag lägger bloopers först, för det blir nästan roligare att titta på den klara filmen efter.

http://www.1000apor.se/blog/pa-allmaen-begaeran-bloopers-fran-brokeback#comments

http://www.1000apor.se/blog/brokeback-schulman#comments


ÜBERBRA!

Glömde säga

Ni som gillar min blogg. Ni kan väl gå in här http://www.mixmegapol.se/taevlingar/sveriges-nya-kvinnliga-bloggare och nominera mej. Den som vinner och den som har nominerat den som vinner får varsin lap top från LG och ett helt års gratis mobilt bredband från Telia.

NOMINERA!

Sorry

Har varit dålig på att uppdatera idag, dåligt av mej.


Trots att min kropp gjorde våldsamt motstånd när klock ringde 5 i morse, så lyckades jag ta mej upp utan att försova mej. Två dagar nu. Ska jag klara en hel vecka? Det är nästan så att ni skulle göra cash på det här. Vem tror att jag klarar det och vem sätter emot?


När jag satt på möte på jobbet idag så ringde min tele. Jag skämdes något, men gick åt sidan och svarade.

-Hej det är Linn.

-Hej Linn det här är xxxxxxx från polisen i Helsingborg.

-Hej?

-Stör jag?

-Ehm, ja lite faktiskt. Jag sitter i möte, men är klar om ungefär en kvart.

-Ok, kan jag ringa tillbaka då?

-Ja, absolut.

-Ok, tack och hej.

-Hej hej.


Dom har fortfarande inte ringt. Men det gör ju inte så mycket eftersom jag inte alls är nyfiken..... LJUG DÅ!! Vad fan vill dom mej? Kanske dom har hört om min helg och vill gripa mej och lägga mej i fyllecell, såhär lite efteråt? Eller? Men varför ringde dom inte tillbaka dåå?? Skulle vilja kalla det hela störigt.


Ni minns säkert min lilla historia om drömföretaget The Phone House. Det var i fredags. Idag är det tisdag och jag har fortfarande inte fått några pengar.

Efter att ha ringt regionschefen 3 gånger utan att få svar, blev jag vansinnig och satte mej och skrev ett långt jävla mejl till The Phone House VD. Jag skrev ner hela historien och lade till att jag tycker att jag efter alla turer, borde få betalt för dom timmarna som det var meningen att jag skulle jobba den där andra veckan.

Jag skrev väl i ungefär 20 minuter, och när jag skulle skicka det kommer det upp ett felmeddelande. "Du har av säkerhetsskäl blivit utloggad"

Mejlet gick inte iväg och det sparades inte heller i någon mapp. Tror ni jag blev förbannad? Vansinnig är ordet!

Gick in och lade mej och sov i några timmar istället.

När jag vaknade hade regionschefen ringt och pratat in på min svarare och sa att det hade blivit fel, men mina pengar betalas ut på torsdag eller fredag. Det är ju helt sjukt! Jaja, jag släpper skiten och väntar och ser. Får jag inte pengarna i slutet på veckan, så ska jag helt utan tvekan gå vidare med det här.


Nu har jag exakt två veckor kvar på mitt jobb. Jag tänker att det kan ju vara skönt att vara ledig en månad eller så, och bra att det är över julen. Men sen då? Jag måste ju ha ett jobb. Var det någon som hade en ledig tandläkartjänst?


Jag känner att det blev ett jävla negativt inlägg det här. Så jag återkommer senare, när jag har något roligare in mind.


gäsp

Hur är det möjligt att vara så trött så man nästan kräks, men när man går och lägger sej kan man inte sova?? BUT WHY????
Gick upp för att ta några bloss, nu är dom tagna, så GODNATT

Prison Break

Är det bara jag, eller börjar det bli lite långdraget? Vill man inte ha ett avslut snart? Känns som att det varit spännande lite, lite för länge nu.
Tur att han fick tillbaka sin Sarah, den där Michael. Nu får vi se om dom kommer åt det där kortet. Min gissning är att dom gör det så småning om
Han är ju rätt het den där Wentworth, men jag tycker att han snor lite av Sucres (hombren) stjärnglans, för i mina ögon är han ännu hetare.

Har egentligen inget vettigt att skriva om, utan tänker gå och lägga mej väldigt snart! Upp klockan 05.00 imorgon. Omänskligt!!


Dagens höjdpunkt: Den kommer nu när jag ska gå och lägga mej, för jag är sjuuuukt trött!

Dyslektiker

Läste nyss genom några av mina inlägg, och jag är helt säker på att Sanca kissar på sej av skratt när hon hittar mina stavfel. Egentligen är det ju inte stavfel i den bemärkelsen, utan helt enkelt slarv. Jag orkar inte läsa genom och missar därför att jag har tappat ord lite här och där. Jaja, ni får väl gissa liksom, det ska ju inte bara vara enkelt för fan!

Till saken hör att jag ju är världens bästa ordmärkare själv och irriterar mej på folk som inte kan skilja på de och dem. Själv gör jag det enkelt för mej och skriver dom, och det får man faktiskt. MEN jag VET när men ska använda de och dem! Dessutom påpekar jag ALLTID när folk säger typ stog.... DET HETER STOD! Oftast är det sthlmare som avslutar ord som egentligen ska avslutas med D, med G. Nu såg jag att jag ta mej fan har skrivit STOG i ett inlägg. Skäms på mej!

Nässpray

Hej! Jag heter Linn och jag är nässprayoholic. HEJ LINN!

För fan! Detta börjar bli ett problem. Dom där slemhinnorna jag har i min näsa, dom är totalt söndertrasade och jag känner mej förkyld hela tiden, utan att egentligen vara det.
För en stund sen nös jag 12 gånger på rad.
Ja, jag är verkligen beroende av den här skiten! Hur fan gör man för att sluta?? Någon som vet? Och jag vill inte höra några idiotkommentarer om att det bara är att sluta! "Det tar bara någon vecka, sen känner du inte av det längre" NÄHÄ?!
Men dom gångerna jag hinner dö av andnöd under dom där veckorna då. Jag har provat, och det GÅR INTE! Jag kan verkligen inte andas och det är skitjobbigt!!
Är det någon som har haft samma problem och har något bra råd att ge mej? Borde det inte finnas några tabletter som har samma verkan som det här jävla sprayet?! Att det liksom öppnar upp, utan att man behöver spruta in kemikalier in tha nose.

Annars pratade jag nyss med en vän som berättade vilka ormar vi har bland våra "vänner". Man blir ju för fan mörkrädd!!!!

Förvisso så är min näsa väldigt mycket viktigare än den där ormen, så jag undrar nu, kan ni hjälpa mej? Hur?

Ångest

Jag har haft en sju helvetes ångest hela dagen och jag vet inte varför. Förutom några fyllesnack och svanhoppet ner för trappan, så tycker jag inte att jag gjorde något att ha ångest över. Fan vad jobbigt!

Ska iallafall gå och vila en stund nu och hoppas på att herr ågren har lämnat min kropp när jag vaknar.


Hadetbrahej


I need a good MAN

Ibland hade varit jävligt skönt att va två. Som en bakis-söndag som denna. Bara softa tillsammans hela dagen. Skeda i soffan framför tvn, promenera ner och fläska i sej varsin pizza, mysa.
Ja, idag har varit en sån dag, tur den snart är slut.
Jag är klar med lammkött nu iallafall, ska det va så ska det va en man!

Mer intim än såhär tänker jag inte bli. And that´s that!

Kollar på 40 year old virgin, ganska bra film faktiskt, om jag hade orkat skratta så hade jag säkert gjort det hela tiden.

Helt mörbultad är jag, känner att jag slog nog mer än knäna när jag körde svanhoppet ner för trappan. Tur att man har gjort det nu, så slipper man göra det någon annan gång.. liksom..

Ska kolla klart filmen och sen ska jag gå in och dö i sängen, jag ska hålla om mej själv och hångla med väggen och låtsas att jag har någon där. Vad mysigt det ska bli!

Sa jag att jag HATAR att vara bakis?!

Tack och lov börjar det upp sej nu, men jag har mått som jag förtjänar idag det kan jag säga er!

Fan vad skoj vi hade igår! Och FAN vad full jag blev, men det visste vi ju redan innan att jag skulle bli....!
Jag mötte upp Annica och Yvonne på tåget och vi satte oss på Shakespeare och tog en cider innan det var dags att dra sej ner mot tåget till Malmö, Jenny hann också joina oss på Knutpunkten och sen bar det av. Det blev några cider på tåget och vi pratade och hade trevlig så som tjejer gör ni vet.

Anlände i Malmö och mötte Malin på centralen, sen gick vi bort till Lilla torg för ännu en cider. En taxi tog oss till Baltiska hallen och sen var det igång. Annica och jag gick ut hårt och tog en karaoke framför alla som ville titta och lyssna, medans dom andra stog vid sidan och skrattade åt oss.Ja, sen var det dags att få mat i magen. Varmrätten, som för övrigt inte var varm, var lyxig värre med hummer, krabba, räkor, kräftor och musslor. Självklart var det ju några i vårt lilla gäng som inte var nöjda med att dom fick använda händerna, det var ju jobbigt, och lite skaldjur var väl inte värt 995:-.. Jag tyckte det var skitnajs och tror inte riktigt dom fattade själva grejen. Sen kunde dom ju beställt det andra alternativet som var vegetariskt.. Så det så!
Desserten var en sjukt god, men äckligt mättande, chokladkaka. Hur bra som helst.
Någon gång under maten kom David Da Silva (het!) ut och lärde oss några danssteg. Så där stod vi, 2500 brudar och en kille, och trodde vi såg bra ut när vi provade på en liten marenga (eller vad det heter)
Och när showen sen började då. Shit! Vilket jävla ös! 2500 brudar i sitt absoluta esse. Ja, det var verkligen skitbra.När showen var slut tog vi en taxi in till Malmö och satte oss på Centiliter Gram och drack några goda drinkar och shot (MALIN!!!) tills det var dags för tåget till Hbg.
Den resan var nog en underbar upplevelse för alla dom stackars resenärerna som var tvungna att lyssna på oss packade babes hela vägen.
Det var meningen att jag och en till skulle gå ut, men det hände något där i slutet av tågresan och hon blev arg på mej, jag vet fortfarande inte varför. Fylle!
Jaja, jag är ju inte den som är den, utan gick mot Cardan, och klart kände ju folk där, så jag fortsatte vattna strupen ett tag till. När jag kände att det var dags att åka hem, tog jag snabbaste vägen ner i trappan, fritt fall skulle man nog kunna kalla det. Av min ömma ankel att dömma, antar jag att jag trampade fel och föll som en jävla fura ner för alla trapporna. Två blå/svarta knän, en öm ankel och allmänt mörbultad stapplade jag ut därifrån iallafall.

Varför jag sen fick för mej att jag skulle gå in om Tempel, vet bara Gud. Jag hann inte ens in, utan träffade V i dörren. Vi stod och snackade lite fyllesnack en stund och sen åkte vi hem och sov.
Vaknade i morse och bakisöppnade ena ögat och frågade mej själv var i helvete jag var. Just det. Oj, min hund....! Tur att min moster hade vänligheten att gå ut med honom sent igår kväll. Ansvar är inte den egenskap jag använder mej mest av när jag är berusad.

Mhm.. Sen blev det en walk of shame-söndag. Dra på sej gårdagens partyoutfit och ta sej hem. Tur att jag fortfarande inte var nykter, för jag skrattade mest i taxin på vägen hem.

Sen har jag legat pall i sängen hela dagen, men tog mej för en stund sen ner till ICA och köpte ostbågar OCH chips. Varför gör man så? När man är bakis vill man ha allt, allt, ALLT men när man väl börjat äta så är det inte ens gott!!'

Ska glo klart på reprisen av Greys nu, kanske jag orkar skriva några fler rader senare ikväll, we´ll see


Gårdagens höjdpunkt: Svårt att säga. Alla gånger jag fick urinera när jag höll på att omkomma av nödighet kanske? Eller när Martin Stenmarck kom ut på scen? Stormare råkade ju visa genitalierna, men då var jag självklart ute och rökte, annars hade det varit en stark kandidat. Jag får nog säga att hela dagen var en höjdpunkt. Ja, så får det bli.


AJ LÖV MARTIN STENMARCK!!

Ja, asså. Inte dricka. Det gick sådär. Kom hem nyss......! (sneglar på klockan) Orkar verkligen inte berätta nu, men en cliffhanger..

Het het het show! Fattig! Utgång! Fritt fall i trappan på Cardan!! Skoskav! Räserpackad! Är ni med sen då? För nu ska jag gå och sova en stund!  Tjadå

Då var det dags

Jupp, om 10 minuter kommer taxin som ska köra mej till tåget, sen är det dags för ladiesnight! Partyyyy!

Såhär het är jag idag:


Fejjan


Och min skitsnygga klänning.

Vilken bra kväll det kommer bli!

Ha en über lördag alla ni!

Loulou

var det som fick lämna. Ja, hon var inte speciellt bra, MEN bättre än Sepideh iallafall! Annars tyckte jag att dom andra var bra, tom Robin B.

Tror förresten att jag har bestämt mej för att färga håret brunt, inte helt säker ännu men snart så har jag nog lyckats ta ett beslut.

Snart dags att ta en sista runda med min livsfarliga hund och sen blir det sängen. Ja inte ännu, men om en stund =)Dagens höjdpunkt: När jag efter att ha sprungit in och ut ur alla butiker på Familia ungefär 6974328942862463 gånger, hittade min skitsnygga klänning!


Laku noc!


Morgondagens outfit

Ja, jag var ju iväg och shoppade lite kläder till imorgon, och eftersom jag har tjatat om det hela veckan tänkte jag att jag självklart måste visa er hur bra det blev. Så titta och njut.


Ja, tyvärr blev det liggande bild, men ser la ändå? En söt liten kreation =D


Bakifrån.


Med ett sött band för att fullända.


Och här har vi stövlarna mina.


Ja, så blev det. Najs, eller hur?!

The Phone House

Jag sökte jobb där för ett tag sen. Det skulle jag inte gjort!

Dagen efter att jag mejlat regionschefen här i Skåne, ringde min vän Jenny till mej och sa att han hade sagt till henne att han ville att jag skulle börjar med att jobba två veckor för att lära mej och sen jobba extra på helgerna. Perfa tyckte jag. Enda problemet var att detta var på en onsdag och han ville att jag skulle börja på måndagen efter. Så jag fick ju fjäska lite för min nuvarande chef för att få tjänstledigt, och efter att han haft möte med annan chef så hade dom kommit fram till att ok, det skulle jag väl få, eftersom jag ju bara har ett vik där och behöver chansen att hitta ett annat innan viket går ut.

Sagt och gjort. Jag började på Väla på måndagen och första veckan flöt på bra och jag kände att jag trivdes och så. Arbetstiderna jag fick för vecka två var tis-sön 12.00-stängning. Redan på tisdagen började jag känna mej sjuk och febrig och då tyckte butikschefen (utan att tänka på att jag förlorade 2 timmars lön) att det var bättre att jag åkte in till butiken i stan, som stänger 18 istället för 20 som på Väla. Jaja, skit samma tänkte jag.
På onsdagen mådde jag riktigt dåligt och stannade hemma både den dagen och på torsdagen. Torsdag kväll började jag känna mej bättre och skickade ett mess till butikschefen på Väla att jag mådde bättre och ville komma och jobba på fredagen. Jag fick inget svar.
Bestämde mej för att ringa honom tidigt på torsdagen och ställte kl på 7.30 och ringde honom första gången lite innan 8. Inget svar.. En halvtimme senare ringde jag igen. Inget svar. Så då skickade jag ett mess och undrade vilken tid jag skulle börja och vilken butik jag skulle vara i. Inget svar.. Ringde ännu en gång. *trumvirvel* Inget svar..
När klockan började närma sej 10 (butiken i stan öppnar då) började jag undra vad fan som stod på egentligen, så jag ringde Jenny och undrade vad hon tyckte att jag skulle göra och ringde upp butikschefen i stan, som informerade henne om att hon och chefen på Väla hade redan på tisdagen bestämt att jag skulle vara i stan resten av veckan (ännu en gång utan att tänka på att jag förlorade 4 timmar på lördagen och 6 timmar på söndagen). Jaha?? Men varför säger ingen det då??
Jag var inte i stan förran lite efter klockan 12 (2 förlorade timmar till).

Jaja, tänkte jag. Jag orkar inte jiddra, shit happens liksom. Dom har väl mycket att göra liksom.

TIll saken hör att jag har vid detta laget jobbat mina två veckor UTAN ha skrivit på några papper eller ens pratat, messat eller mejlat med regionschefen, för han hade för mycket att göra..... (!)

Ok. Några veckor går (jag har inte hört ljud från dom) och det börjar bli dags att lämna in sina uppgifter och timmar för att få betalt. Skickar ett mejl till regionschefen. Inget svar. Tänkte att jag får väl vänta några dagar. Fortfarande inget svar. Så då ringde jag butikschefen i stan (som för övrigt verkar vara den enda som får något gjort) som säger att hon ska lägga ett mejl till den NYA regionschefen och be henne höra av sej till mej. Ok, tyckte jag, då kan jag förstå att jag har hamnat lite mellan stolarna och kände fortfarande att skit samma, shit happens.
Jag väntar en dag. Jag väntar två dagar. Jag väntar tre dagar. Inte ett pip i telen eller datorn från någon från The Phone House.
Lite irriterad skickar jag ett mess till chefen i stan och tycker att jag behöver få lämna in mina uppgifter så att jag kan få betalt. Efter några timmar svarar hon att hon nu har pratat med regionschefen igen och hon ska ringa mej.
OK!
Denna gången tog det faktiskt inte mer än någon timme innan den här nya regionschefen ringde upp. Och det första hon säger är att hon har förstått att jag har hamnat lite mellan stolarna. NÄ, TROR DU?!
Aja, jag håller mej fortfarande lugn och försöker tänka på att hon är ny och säkert fått ta över en massa jobb från den gamla och är skitbusy.
Hon ber mej iallafall att mejla över mina uppgifter med konto nr och timmar och så, så ska hon vidarebefodra det till lönekontoret. Finally tänker jag, och släpper detta.

Idag när jag skulle få betalt, inser jag att sagan inte är slut ännu. Nej, nej förfan. Jag kollar några gångern om jag fått in pengarna på mitt konto. Nope. Så jag ringde Jenny som kollade sitt konto som sa att hon hade fått sina pengar.
Ok, NU börjar jag bli riktigt irriterad.

Jag ringer till lönekontoret, som inte hittar några av mina uppgifter utan säger att regionschefen inte har skickat dom.
så jag ringer regionschefen och guess what. Inget svar..... Så jag lämnar ett lagom glatt meddelande på hennes svarare, men inser att det kommer ta år innan hon ringer upp mej, så jag ringer igen en halvtimme senare.
Hon svarar och jag undrar. Självklart säger hon att hon har visst mejlat upp mina uppgifter och tom skickat iväg ett PM.
Hon lovar mej att ringa direkt till dom och fixa detta. Detta var vid 14 tiden idag. Ringde nyss telefonbanken, tror ni jag har fått några pengar?

Jag har några kompisar som jobbar för det där företaget och trivs, men jag tycker att detta har skötts så fruktansvärt oseriöst, så jag var bara tvungen att få dela med mej av min solskenshistoria....

Oproffsigt!!

Min hund har gjort det igen!

Samtidigt som jag knackade tre gånger i träbordet, sa jag här om dagen till en kollega att nu var det längesen Biffen (min hund) gjorde något knasigt och totalt skitdumt.

För att uppdatera er som inte känner mej, så kan jag berätta att första året jag hade honom kostade han mej 25 000 i bara veterinärkostnader, mesta dels för att han är allergisk mot en massa konstiga saker som katt (jag hade ju klart en katt när jag skaffade hunden), kanin, dammkvalster och förrådskvalster. Men även för en massa andra saker, typ en jul hade han tuggat i sej en jävla tomte när jag kom hem från jobbet, och lyckats bli förgiftad. Salivet forsade ur munnen på honom och det var raka vägen in till djursjukhuset. När han blivit opererad hade han ett stort, sytt sår på magen och fick inte lov att spring eller hoppa. När vi skulle åka och ta bort stygnen, tyckte han att han skulle hoppa över ett mindre staket och missade, vilket resulterade i att han slog i magen och två av stygnen gick upp.
Han svalde ett helt jävla revben en gång. Vi snackar att det va HELT och utuggat alltså!

Nu hade han iallafall inte lyckats skrämma mej på något sätt på väldigt lång tid.

Jag var nere på ICA för en stund sen, och band honom i vanlig ordning med hans flexikoppel, utanför. Han har aldrig slitit sej förut.
När jag hade handlat färdigt och kom ut, så stod han ta mej fan ända framme vid dörrarna, och utan att lägga märke till folkmassan, skrattade jag till lite och frågade hur fan han lyckats hamna där.
När jag lyfte blicken ser jag en vansinnig man stå och titta på mej med kolsvarta ögon och han frågar vansinnigt  -ÄR DET DIN HUND??
-Ehm, ja? svarade jag. Varpå han börjar skrika på mej att han och hans hund (en ful och skabbig rackare) blivit attackerade av min hund. Oj, vad arg han var.
Han krävde att få mitt namn och jag sa att jag hette Linn samtidigt som jag försökte klura på hur jag skulle få den här hill billyn att lugna ner sej och inte anmäla mej. Då hör jag en annan röst som säger att han väl inte alls blivt attackerad och tack och lov vänder den arga bondtölpen all sin ilska mot den här andra snälla mannen, och skriker på honom att det är andra gången han blir attackerad av en hund och ber den snälla mannen att hålla käften och dra åt helvete.
Åter igen vänder han sin blick mot mej och informerar mej om att han ska anmäla mej coh vill ha mitt jävla namn. -Linn.. säger jag ännu en gång.
-Ja, det räcker väl för fan inte?! skriker han. I detta läget tänker jag att det enda jag kan göra är att försöka se så ledsen och skärrad ut som möjligt, så jag säger med gråten i halsen att snälla, anmäl inte mej, dom  kommer ta min hund och vad ska jag göra då? Han är ju mitt allt.
Jag ser att han börjar tycka lite synd om mej, men han är fortfarande arg som ett bi. Plötsligt kommer det en annan snäll man som är lika arg på bondtölpen som han är på mej, och undrar vad fan han sysslar med och varför han är så jävla otrevlig. Det uppstår ett mindre bråk mellan dom här arga männen och ett tag trodde jag nästan att dom skulle börja slåss.
Till slut säger bondtölpen att vi kan dra åt helvete allihop och försvinner iväg som ett åskmolm.

Till historien hör att min hund är snällare än snällast och skulle inte göra en fluga förnär. Han gillar bara inte när andra hundar skäller på honom.

Jaja, jag gick levande därifrån och när jag kommit en bit skrattade jag och sa till Biffen att du ska nog inte följa med till ICA fler gånger.


HEEEEELG!!

Ja, för mej är det ju det nu eftersom jag inte har mer jobb denna veckan!

Imorgon ska jag shoppa shoppa shoppaaaaa!! Yaaaay! haha.. Och på lördag är det ju som bekant ladiesnight.Vilken bra helg detta kommer bli.
Imorgon blir det först frissan som ska klippa min lugg och platta mitt fågelbo, sen blir det Systemet, ska köpa mej en Grand Melon så jag har någon färdkost till tåget ner till Malmö. Och tåget hem också för den delen. Antar att det blir utgång i Hbg efter Malmö.
Sen blir det raka vägen till Familia eller Väla. Måste som sagt ha ett par stövlar och framför allt en vinterjacka, en outfit till lördag måste jag också hitta. 

Jag tror att det är repris av Sing A Long från förra lördagen imorgon. Om ni har möjlighet att titta, så gör det. Och checka Picassos outfit. Herre Gud!! Säger jag bara! Idol är det ju också imorgon, och det kan man ju inte missa. Undrar vem som får åka hem denna veckan. Hoppas Sepideh eller Anna.

Katrin fick ju stanna kvar i Eftersnack. Jag kan inte säga om det är rätt eller fel, för jag har inte kollat på det eftersom jag inte har Tv400, men om det enda hon har gjort är att kalla Jesper bögig och säga att Loulou får tjockisröster, så tycker jag att det är helt sjukt att det har blivit sån uppståndelse om det där. Vad trodde Tv4 när dom anställde henne liksom?! Att hon skulle stå där och trösta deltagarna? Nja, det känns väl inte riktigt Katrin va?!
Jag är helt säker på att jag hade spottat ur mej samma grodor som hon har gjort, det är väl meningen att man ska vara ärlig?

Har bestämt mej med att avsluta en blogg om dagen med ett dagens höjdpunkt, så:Dagens höjdpunkt: När jag äntligen satte mej på toastolen på jobbet och fick slappna efter att ha varit kissnödig och hållt mej i typ en och en halv timme! 

Vänta nu

Jag glömde ju dagens Schulman.

Kolla inte detta!! Jag omkom nästan av skratt idag igen.

http://www.1000apor.se/blog/jag-och-calle-sant#comments

Och som att det inte skulle räcka, så fixade dom bloopers också.

http://www.1000apor.se/blog/ghost-bloopers#comments

Blogg

Mmm.. Jag gjorde en tuff sak idag. Jag spelade in en liten video på min tele, från mitt jobb, som jag hade tänkt visa er alla. Det tog hur lång tid som helst för mej att ladda över den på datorn, för jag fattade helt enkelt hur man skulle göra. När jag väl fick över den och skulle ladda upp den så *trumvirvel* går det inte.. Aja, skit samma då =)

Jag satt iallafall där vid maskinen och hade inget vettigare att tänka på än vad jag skulle blogga om idag. Jag tänkte och tänkte på om jag har något att tycka till om, men min ostimulerade hjärna kom inte på ett skit. Men så kom nyheterna på radion i mina hörlurar och dom pratade om någon ny lag för fotbollshulliganer, och det är ju verkligen något jag har en åsikt om!
Dom och andra medlemmar i olika gäng. Dessa små, små människor som inte är något annat än osäkra satar som blev mobbade i skolan och nu måste söka tryggheti dessa gäng, vars medlemmar dom tror är stora, starka, farliga och tuffa killar. När dom egentligen är lika små, ledsna, arga och rädda som dom själva.
Och summan av detta kan ju självklart inte bli något annat än våld och organiserad brottslighet.
Jag tycker faktiskt mest synd om dom och mej skrämmer dom inte en sekund! Så det så!

För övrigt kom jag ju klart i säng alldeles för sent igår igen, typiskt mej! Jag är ju en nattmänniska, skulle man kunna säga. Det funkar ju nu när man jobbar eftermiddag och börjar kl 14.00, men nästa vecka när jag börjar kl 06.00 och måste gå upp kl 05.00 blir det inte riktigt lika sköj. Man går runt och känner sej hög hela dagen och slocknar som ett ljus när man kommer hem.
Jag önskar att jag kunde hitta ett nattjobb. Jag trivdes så himla bra med det alltså!

Känner lite att jag inte alls har något intressant att skriva om, så jag skiter helt enkelt i det.

Haha

Trillade precis förbi ännu en blogg, en jävla bra blogg måste jag säga. Full av  ironi och jag är ju torsk på ironi! http://welc0me2myhollywood.blogg.se/

Hon skriver om tråkiga bloggar i ett av inläggen. Hon tar till och med upp något om att skriva om att man har färgat håret och i allmänhet opersonliga bloggar. Ja, jag antar att hon inte skulle blir speciellt road av mina inlägg om makaroner och fiskpinnar eller om att jag funderar på att färga håret.


Ett typiskt exempel på vad som får mej att skratta på riktigt

Lallade förbi Alex Schulmans blogg www.1000apor.se/blogs/alex . Han har ju haft vänligheten att be sina läsare att fråga honom frågor som han lovat besvara, men nu har han ju klart inte hunnit leverera i tid och ett smärre upplopp är på intåg. Hans fans (och hatare) håller på att gå upp i linningen eftersom han inte svarat som han lovade att göra i helgen som var. Och pratet om att han inte kommer svara alls, utan att det bara var ett trick för att få fler läsare, har nått från Haparanda till Skanör Falsterbo. Därför har lagt ett nytt inlägg om att han kommer göra det, men det tar lite tid eftersom det är så många frågor.
I kommentarfältet läser jag detta:

Svara på detta också...

Då kan du svara på den här frågan också, när du väl gör det: Du är medlem på Flashback och har säkerligen läst skvallret om dig själv. De beskriver dig som en alkoholist, kvinnomisshandlare samt kokainist. Ligger det någon substans i allt detta?

Postad av Herman Jesper, tis, 2008-10-21 21:08.  Kommentera Anmäl


Sv: Svara på detta också...

Ja, allt det där stämmer. Däremot dementerar jag det på sina håll envisa rykte som gör gällande att jag skulle vara plattfot. Calle är det, men inte jag.

Postad av Alex S, tis, 2008-10-21 21:54.  Kommentera Anmäl

Och bryter nästan ihop.

Antingen var det jävligt roligt, eller så är jag bara jävligt trött.


Ännu en dag har gått

Och idag fick jag äran att stå vid en maskin som jag överhuvudtaget inte kan och som dessutom är (om möjligt) ännu tråkigare än den jag brukar stå vid. Jag har då målat dörrkarmar idag. Ja, ni fattar ju själv......! När jag hade stått vid målningslingslinjen några timmar var det dags att plocka ner alla skitkarmar som blivit målade och detta tog ungefär 6 timmar. Det var jätteroligt! Eller inte....

Förstår ni vilket givande liv jag har? Jag sov till typ tolv och sen stressade jag mej klar för att gå till ICA och handla en lasagne (som för övrigt var dagens höjdpunkt) och sen promenitta ner till meine arbeit (har ingen aning om det heter så, men jag chansar).

Jaha, onsdag imorgon. Helgen närmar sej med andra ord och med det ladiesnight också. Madder fakker vad jag ska har skoj alltså!! Synd att när man har för mycket förhoppningar, så blir det oftast pannkaka av det hela, men vad kan gå fel liksom?? En MASSA brudar och MARTIN STENMARCK att vila ögonen på. Hoppas att maten är skitgod också, då kan det ju inte gå fel.


Jag msn:ar med Elin och hon skrev: Shit du, snart är det jul!

Och fattar ni att snart är det det?! JUL!! Var det inte sommar nyss? Typ förra veckan. Känns så iallafall. Jag kommer ihåg när man var liten och vuxna tjatade om att man skulle ta vara på tiden, för när man blev äldre gick tiden så himla fort och bla bla. MEN TJATA!! tyckte man. Men ack så jävla rätt dom hade dom där jobbiga vuxna. Samma sak med typ skolan. -Linn, du måste sköta skolan! -Linn, du måste göra läxan! -Linn, du kommer ångra dej att du inte skötte skolan bättre! -Linn, allt blir mycket lättare om du har en utbildning! -Linn, det räcker inte att du bostar tänderna på morgonen bara!

Usch vad jobbigt jag tyckte att det där nedrans tjatet. Men fy fan vad rätt dom hade!! I synnerhet min mormor, som jag bodde hos.
Nu sitter jag här med ett jobb på en jävla fabrik och har en tand kvar i munnen liksom. *s*
Det är en av mina stora farhågor (heter det så?) när man väl får barn. Hur ska man få dom att fatta? Jag själv sket ju mest i vilket när det gällde det mesta, och ju mer jag tjatades på desto mer obstinat blev jag. Jaja, rysk internatskola så ska det nog gå bra.

Nä ni kära läsare (alla 2?) nu ska jag kolla lite tv, innan det blit sängen. Hoppas på att lyckas ta mej in där tidigare än 4 ikväll.


Mmmmarabou

Jaha, då har man precis kommit hem från sitt oerhört givande arbete. Idag har jag och min kollega spacklat 1361 dörrkarmar. Jag kände redan när vi hade spacklat 1001 att detta kommer bli en bra dag. Vad duktiga vi var. SUCK!!
Någon som har någon ledig tjänst? Jag agerar gärna polsk städerska, personlig tränare, ja jag skulle till och med kunna tänka mej att låtsas vara tandläkare.

Med andra ord var min dag inte speciellt givande och jag känner att veckan som väntar kommer bestå av samma tristess som denna måndag. Nåja, jag har räknat ut att jag bara har 16 dagar kvar i hålet. Sen får vi se. Jag har inte fått några svar på några jobb jag sökt heller, men så har det ju bara gått några dagar. Chilla Linn, liskom.

Lite tv nu innan sängen då.

Hör du sången dom spelar på radion? Varje ord verkar handla om dej..

Jag funderar på att färga mitt hår. Ljusbrunt typ. Men jag vet inte om jag vågar, för om jag ångrar mej kommer det ta en evighet att få tillbaka det blonda. Hmm.. Dagens i-landsproblem.


Ja, så blev detJa, det var väl kanske inte det godaste jag ätit, men det var ju inte jätteäckligt heller. Jag blev mätt, och det var väl lite det som var tanken.

Personlig kock

DET önskar jag mej i julklapp!! Tänk vad skönt att ha hemlagad mat på bordet varje dag.
Jag är ju faktiskt ganska grym på att laga mat, men fy fan vad tråkigt det är att laga till sej själv bara. Först står man och förbereder och lagar i 40 minuter, sen äter man på en kvart och till sist måste man stå och diska i en halvtimme. Tråkigt! Just därför blir det ju oftast att man äter något ute. Men nu ligger det till så att jag är fattigare än pank och kan definitivt inte lägga ut en hundralapp på att få i mej lite mat. Och eftersom jag oftast inte äter hemma, så har jag inte speciellt mycket mat i varken kylen, frysen eller skafferiet. Så ikväll får det bli makaroner och fiskpinnar. Kan det vara gott tror ni? Hmm.. Jag tycker inte att det låter ett dugg gott! Men med lite remoulad så kanske det går att få ner iallafall. Vi får la se.

Ja, jag går väl och kockar ihop min lyxmiddag då, innan Ensam mamma söker börjar.

Då var det söndag

Och jag gillar ju söndagar faktiskt. Eller ja, jag började älska söndagar för något år sen, när jag alltid jobbade 13 dagar och var ledig en och det var en söndag. Sen har det väl bara suttit i antar jag. Det känns så lugnt och stillsamt på söndagar liksom.

Denna söndagen ska jag antagligen inte göra många knop, precis som alla andra söndagar =) Blir väl soffan och tvn (som att jag inte har legat på soffan och tittat på tv hela helgen). Och det är ju såå skönt att inte vara bakis! jag HATAR att vara bakis!! Det värsta är att jag antar att jag kommer vara just bakis nästa söndag, eftersom det är ladiesnight på lördagen. Jag vill egentligen inte dricka och bli räser (som jag alltid blir) men Malin kommer vara där. Kombination Malin-Linn-alkohol är ingen bra kombination alls. Jag hamnar lätt i apstadiet och gör och säger saker som jag ALDRIG skulle om jag inte hade sprit i kroppen. Och sen kommer jag ihåg halva kvällen och har ångest för en hel jävla armé. VILL INTE! haha..
Men jag känner mej själv. En cider, två cider, kanske dags för en drink? Ja lika bra, men jag ska det lugnt ikväll..... Två timmar senare har jag skickat fyllesms och ringt fyllesamtal till J som ännu en gång undrar om jag har alla hästar i hagen. Dagen efter blir jag tvungen att skicka ett ursäkta mej-mess och snäll som han är, så svarar han att det är lugnt. Antar att han har vant sej. haha..
Näe, jag vill inte blir full!! Och jag vill inte vara bakis!! Men men.. Jag känner på mej att Malin kommer lyckas denna gången också. Den där Malin, jag borde bojkotta henne. *s*

Så slutsatsen är att jag redan nu ogillar nästa söndag, så jag får helt enkelt göra allt för att njuta av denna.

Något som jag däremot ser fram emot är nästa fredag. Då är det lön och Linn ska ut och shoppa!! I LOVE SHOPPING!! Finns det något mer tillfredställande?! (ja ok, jag kan väl komma på en eller två saker kanske) Måste hitta ett par snygga stövlar. Ooh, vad nice det ska bli att strosa runder där bland kläderna för att så småningom hitta något sjukt fint och gå fram till kassan och göra det till mitt alldeles eget =D

I am Sam

Vilken söt film!

Klockan är 02.17 och jag sms-diskuterar och tittar på film trots att jag snart omkommer av trötthet. Jaja, det blir iallafall sängen inom kort!!

Guten nacht!

Btw.. Faen vad det regnar på utsidan av mina fönster, helt galet!

Gynning och Picasso

Fan vad snygg hon är den där Carolina alltså!! Och så jäkla skön! Har det någonsin funnits en så spontan och jordnära programledare? Visst, hon känns inte så inövad som alla andra och kan säga fel ibland, men det är ju det som gör henne så himla bra.

Jag slog över till trean och Sing a Long när det va nyheter. VA FAN HADE MARIE PICASSO PÅ SEJ??!! Det var det fulaste och hemskaste jag har sett någonsin!!

Och sen.. Hur kunde svenska folket rösta ut den enda läckerbiten *nafsar i rumpan* mr Rafael Edholm, ur Stjärnor på is? Argh..

=)

Jag sov alltså till 15.00 idag, typ. Är det helt ok eller? Skönt var det iallafall!!
Åkte en runda till Familia med Nisse. Käkade äckliga pommes på donken, dom var verkligen skitäckliga.

Fick träffat Sanca en runda och det var ju trevligt. Det är ju inte varje dag, eftersom hon annars håller till i Thailand. Men nu är hon hemma en runda iallafall. Hon åker ju till Sthlm snart igen, så jag antar att jag inte hinner träffa henne något mer. Men men.. Hon får se till att komma hem tills jag fyller år iallafall! Annars skickar jag fightclub på henne *s*

Ska kolla lite på Stjärnor på is tänkte jag. För övrig heeelt sjuk programidé! Men tv-narkoman som man är, så kan man ju inte låta bli att titta.

Yazmina

Blev det som fick lämna. Vet inte om jag tycker att det var rätt. Han den där Robin B är inte heller någon hit, och jag tycker nog att Yazmina var bättre än honom ikväll. Men han får la alla småflickors röster och även alla småkåta tanter som tycker att han är en "söt liten påg".
Nåja, jag röstade inte så kanske jag inte har någon rätt att tycka vad som är fel eller rätt =)

Mina sjuka kompisar Nisse, Daniel och Ken har lurat ner mej till lokala puben, så jag får vällan hoppa in i duschen en runda och ta mej ner dit. Hade tänkt att ta det hellugnt och titta på filmen som går på trean, men icke. Som vanligt får jag väl säga kanske. Men men, roligare att träffa lite folk ändå.

IDOL 2008

Ok, här kommer ett expertuttalande från en i princip tondöv lantlolla från Åstorp i Skåne.

Är det bara jag? Eller är årets Idol ett totalt antiklimax? Jag tycker inte alls det håller samma klass som det gjort alla andra år. Kan det vara så att den nya juryn har så pass mycket bättre koll vad som går hem i resten av världen och att Swartling och co gav oss svenskar vad vi vill höra? Eller? Nä? Men vad är det då? Att där inte är en enda heting? Vad tror ni?

I dagens program tyckte jag att Johan Palm var bättre än tidigare, tack och lov, för jag gillar honom. Han är ju söt, den lilla pojken. Lars, han är ju så mysig och fram för allt märklig!! =) Jag tror dock att han skulle kunna gå ganska långt med sin konstiga personlighet och udda röst. Sen har vi ju Sepideh..... Är hon inte trååååkig dåå?? Hon känns så himla tantig tycker jag. På tal om tråkig, Anna ^^ Visst har hon en bra röst och sådär, men herre Gud, ta tag i dej flicka! Hur kan man komma med från första början när man är så båååring?!
Jag gillar ju klart Kevin och hans sametslena röst och Alice skulle jag älska om hon bara slutade med dom där ticksen hon har för sej när hon står där på scen och sjunger.

Jaha ja.. Nu återstår det bara att se vem som får åka hem denna gången. Jag hoppas på Sepideh jag. Eller Anna. Loulou gjorde ju inte så bra ifrån sej idag och riskerar nog att minst hänga löst, men jag tycker att hon borde få stanna, för jag tror att hon kan så sjukt mycket bättre. Tycker man kan höra det där bakom någonstans.

Nåja, vi får väl se hur det går.

FREDAGSMYS!

SÅ skönt det var att "vila" några timmar (ungefär 5).

Nu är det fredag som gäller! Idol! Ostbågar! Polly! Vindruvor! LÄSK!! Och det bästa med allt är att det nu är mörkt och mysigt på kvällarna, vilket gör att levande ljus är det bästa jag vet!!
Kolla idol nu. Hej sålänge!

Förresten

Någon som vill berätta hur man får bort reklamen från sina inlägg?

Skönt med fredag!

Ja, det gick ju bra att jobba. Trött såklart, men om man inte kan ta sej i säng i tid, så är det väl smällar man får ta liksom.
Men det var en bra dag iallafall. Tydligen har företaget gjort något fel och "glömt" betala ut ett visst OB-tillägg, och det i flera år också. Så nu måste dom betala ut det retroaktivt och om allt går enligt planerna får vi det lagom till jul. Extra pengar tackar man ju inte nej till!
Dags att vila en stund.

GÄÄÄÄÄSP

OK! Då har jag fått blunda i ungefär en och en halv timme och det är dags att slira bort till jobbet. Usch vad trött jag är!!

Ha en bra dag ni!


Joho

Efter att ha lallat runt bland en massa bloggar ett tag tänker jag att, det där kan jag också. Så jag tänkte köra på ett tag och blogga om min totalt ointressant vardag. Alla verkar ha så jävla intressanta och hektiska liv, så jag tänkte försöka ge en bild av en helt vanlig lantlollas liv.

Framför allt har jag totalfastnat i Schulman-karusellen och snokar i deras bloggar flera gånger om dagen. Shit asså. Jag tycker fan att Alex är skön. Inga krussiduller där inte, pang på bara. Och Katrin, mjo.. Hon är kanske inte vassaste kniven i lådan, men hon är jäkligt rak och naturlig iallafall, och hon kan ju omöjligt vara helt pantad med tanke på vad hon faktiskt har åstadkommit i sitt liv.

Nåja.. En annan grym blogg är emil.blogg.se. Någon hade länkat till honom bland Alex Schulmans kommentarer, och VILKEN SKÖN KILLE! =) Grym humor och jag skrattar högt för mej själv när jag läser vissa av hans inlägg.

Så vad gör en lantis som jag vaken såhär mitt i natten? Inte en jävla aning egentligen. Kl är 1.27 och jag ska upp kl 5.00. Ja, så är det! Kommer nog aldrig bli "vuxen" i det anseendet. Är man kvällsmänniska så är man liksom.

För övrigt går min hjärna på högvarv beträffande min födelsedagsfest. GAH! Hur fan ska jag ha råd? Hade man haft ett säkert jobb, så hade det väl varit sin sak. Men nu är man troligtvis arbetslös efter 12 november. Kan inte säga att jag är jätteledsen för det, jag har ju velat ha nytt jobb ett tag och sökt som en dåre, men det är inte det lättaste att hitta ett kan jag säga. Skickade iväg två ansökningar idag. En till en klädesbutik och en till en restaurang. Om jag inte skulle få det där på restaurangen, så skulle jag bli förvånad, med tanke på hur mycket erfarenher jag har. Men JAG VILL ju egentligen INTE jobba i den branchen mer. Inte på heltid iallafall. Men vad gör man? Jag får ju liksom ta det som finns tills jag hittar något bättre.

Jaja, tillbaka till festen nu då. Jag fyller ju då 30. =S Tiden går då fort när man har roligt. (?) Någon som har något förslag på vad man kan ha för mat? Jag hade väl tänkt något i stil med potatissallad och kallskuret. Enkelt liksom. Och inte allt för dyrt heller.
Sen blir det väl att man får försöka ta sej ner till Tyskland och köpa öl, vin och cider. Och sen var det lokalen. Får nog bli Perslund, som ligger här i vår lilla by. Det är himla mysigt där faktiskt och en bra lokal. Har tänkt att jag ska ringa dit nu i en vecka, men glömmer hela tiden. 

Tråkigt att man inte är trött när kl är så mycket. Jag somnade ju klart en "liten" stund (4-5 timmar) när jag kom hem innan idag, så kan kanske ha med det att göra? (!) =)

Förresten.. Jag är ju ny på det här. Vad är ok att skriva om liksom? Någon som vill ge mej lite tips och coaching? haha..

Måste ta en runda i regnet med hunden min. Skoj skoj!


RSS 2.0