När man får vara kreativ på jobbet

img_0738 (MMS)

När man får vara kreativ på jobbet


Kondomer, här var det kondomer

Jävla tur att jag tog beslutet att börja blogga igen. Så att jag blir tvungen att tvinga min hjärna att tänka fram något att skriva om varje dag menar jag. Sjukt många "att" i den meningen.
Idag har jag vaknat, legat i sängen och glott i taket i två timmar, åkt buss, jobbat och åkt bil. I den ordningen. Jag antar att ni inte tycker att det är så jävla intressant att läsa om, så jag fick tänka länge och hårt för att komma fram till att det enda roliga som har hänt i mitt liv den senaste tiden var häromdagen när det kom fram ett ungt par till kassan och ville handla.
Tjejen hade lagt fram ett ciggkort och jag frågade om hon hade legitimation. Hon såg väldigt förvånad ut och jag såg ännu mer förvånad ut över att hon såg förvånad ut, och där stod vi båda helt förvånade när jag insåg att det inte var cigaretter hon ville köpa, utan kondomer. Flickstackarn såg ut att vilja gräva ett hål till Kina och stanna där livet ut, så jag ville vara lite vänlig och försöka släta över det hela. Istället för att låta den stackars tjejen betala och springa därifrån vände jag på kortet så det hamnade upp och ner. Hela situationen eskalerade och jag såg i hela hennes ansikte hur hon planerade boka plats i första bästa rymdraket.
Det var ungefär här jag började känna viljan att följa med tjejen till Kina, ja. Och alla dom andra i den tre mil långa kön också för den delen.

Guten tag

Ich heisse Linn. Ich wohne in Åstorp. Ich bin swanzig jahre alt.

Ja det är ungefär det jag har med mej i kunskapsbagaget från tyskalektionerna i högstadiet.

Hur fan mår ni egentligen? Jo tack bra här. Varför jag inte har bloggat? Mjo det var så att jag dog. True story! Jag har varit död i flera veckor. Men nu lever jag, så det är ingen fara med det.
Annars har jag inte så himla mycket nytt att dela med mej av. Jag är fortfarande fet. Hundet är fortfarande dum i huvudet. Han har för den delen också gått och blivit fet. Så idag tänkte jag sätta honom på äta lite mindre-diet. Han fick alltså en mindre matdos i morse. Sen skämtade jag mej själv och trodde att han skulle gå med på det. När jag kom hem hade han serverat sej själv ett halvt paket salta kex. Jadå. Så nu inväntar jag diarréfesten som jag antar anländer inom några timmars tid.
Jag har gått och blivit med jobb också ja. Tänkte lägga upp en bild så ska ni få gissa var jag jobbar och vad jag gör på jobbet. Den som gissar rätt först får ett jättebra hemligt pris.


Må bäste man vinna!

RSS 2.0