Läst i Lokaltidningen

"Fem hundradelar. Så stor del av Europas befolkning är dom. Muslimerna. Så därför: låt oss slippa det oproportionerliga tjatet om invandring och islam i höstens valrörelse. Kravet på att Sverige måste "våga prata om invandringen" är absurt, det är ju det enda vi gör. Landskrona- och Malmöborna kan ju åtminstone skylla sin besatthet på att kommunerna faktiskt har en förhållandevis stor andel invandrare, men Vellinge...
Sverige riskerar att bli som Danmark. Där kretsar det mesta kring landets utomeuropeiska invandrare som utgör sex hundradelar av befolkningen. Dansk Folkeparti hotar konstant att stjäla väljare från övriga partier som väljer att anamma den rasistiska politiken. Ett värdigare agerande hade varit att bemöta trångsyntheten, men nej... Se bara på Folkpartiet i Sverige, som inför valet 2002 kastade ideologin överbord och fiskade röster genom krav på språktester; allt enligt logiken att det är bättre att bli populist och sitta kvar i riksdagen än att försvara människovärdet och åka ur.
Man ska komma ihåg att väldigt få svenskar kommer att rösta på ett rasistiskt parti i höst. Men sålänge de etablerade partierna väljer att plocka enkla poäng genom att sparka på landets utomeuropeiska invandrare (sju hundradelar av befolkningen) så får vi ändå ett sämre Sverige.
Fler siffror: I Egypten har nativiteten sedan 1970-talet halverats, och Iran har haft historiens snabbaste nedgång i antalet barn per kvinna efter den islamistiska revolutionen 1979.
Fan alltså... om inte muslimerna blir katoliker och börjar yngla av sej, kommer att dö ut. Det tycker jag ska bli årets valfråga."

Well halleluja to that!

Fullt normala vänner


Sommar sommar sommar
Wolf är glad.


Ken not so much.
Svullna fötter.


Sho bre

Nämen hejsan på er. Det var inte igår. Hur har ni det? Jo tack, det funkar bra här. Om ni undrar varför jag är sämre på att uppdatera än Rabih sjöng i Idol så har ska jag berätta det genast. Först och främst jobbar jag ett sommarvikariat och går upp klockan fem varje dag (jaaaa, det är en legitim ursäkt), och sen är det för fan sommar. Jag har alltså annat för mej. Men nu har jag tänkt till och det resultarede i världens snilleblixt. Jag tänkte att to please you en smula så ska jag försöka få upp lite bilder varje dag. Och så blir det resten av sommaren. Ni får ta det helt enkelt.

Här har ni då första ösregnet av bilder. Vi kan ju börja med midsommar. Vi hade det löjligt bra och riktigt roligt. Så pass roligt att någon av oss kissade på sej av skratt. Och det var inte något av barnen. Det var inte heller jag.Dagens projekt: tha stång. Som för övrigt blev sjukt snygg.


Jasmin och Jimmie kommer få gyllenbruna barn en dag.


Sofie gillar sin Ken trots att han är en liten liten aning retarded.Hundet och en av hans många brudar var snygga som fan.


Jasmin passade bra i Tildas baddräkt. Tilda är 2 år.Vi dansade.


Och sjöng.


Sen blev vi trötta.

Och det var det. Hade ni lika kul på midsommar eller?

Så jävla illa

Den här bloggen uppdateras ju typ liksom ungefär A.L.D.R.I.G!
Bloggägaren borde ha ett kok stryk. Om jag får säga vad jag tycker bara.

RSS 2.0