Sa jag att jag HATAR att vara bakis?!

Tack och lov börjar det upp sej nu, men jag har mått som jag förtjänar idag det kan jag säga er!

Fan vad skoj vi hade igår! Och FAN vad full jag blev, men det visste vi ju redan innan att jag skulle bli....!
Jag mötte upp Annica och Yvonne på tåget och vi satte oss på Shakespeare och tog en cider innan det var dags att dra sej ner mot tåget till Malmö, Jenny hann också joina oss på Knutpunkten och sen bar det av. Det blev några cider på tåget och vi pratade och hade trevlig så som tjejer gör ni vet.

Anlände i Malmö och mötte Malin på centralen, sen gick vi bort till Lilla torg för ännu en cider. En taxi tog oss till Baltiska hallen och sen var det igång. Annica och jag gick ut hårt och tog en karaoke framför alla som ville titta och lyssna, medans dom andra stog vid sidan och skrattade åt oss.



Ja, sen var det dags att få mat i magen. Varmrätten, som för övrigt inte var varm, var lyxig värre med hummer, krabba, räkor, kräftor och musslor. Självklart var det ju några i vårt lilla gäng som inte var nöjda med att dom fick använda händerna, det var ju jobbigt, och lite skaldjur var väl inte värt 995:-.. Jag tyckte det var skitnajs och tror inte riktigt dom fattade själva grejen. Sen kunde dom ju beställt det andra alternativet som var vegetariskt.. Så det så!
Desserten var en sjukt god, men äckligt mättande, chokladkaka. Hur bra som helst.




Någon gång under maten kom David Da Silva (het!) ut och lärde oss några danssteg. Så där stod vi, 2500 brudar och en kille, och trodde vi såg bra ut när vi provade på en liten marenga (eller vad det heter)
Och när showen sen började då. Shit! Vilket jävla ös! 2500 brudar i sitt absoluta esse. Ja, det var verkligen skitbra.



När showen var slut tog vi en taxi in till Malmö och satte oss på Centiliter Gram och drack några goda drinkar och shot (MALIN!!!) tills det var dags för tåget till Hbg.
Den resan var nog en underbar upplevelse för alla dom stackars resenärerna som var tvungna att lyssna på oss packade babes hela vägen.
Det var meningen att jag och en till skulle gå ut, men det hände något där i slutet av tågresan och hon blev arg på mej, jag vet fortfarande inte varför. Fylle!
Jaja, jag är ju inte den som är den, utan gick mot Cardan, och klart kände ju folk där, så jag fortsatte vattna strupen ett tag till. När jag kände att det var dags att åka hem, tog jag snabbaste vägen ner i trappan, fritt fall skulle man nog kunna kalla det. Av min ömma ankel att dömma, antar jag att jag trampade fel och föll som en jävla fura ner för alla trapporna. Två blå/svarta knän, en öm ankel och allmänt mörbultad stapplade jag ut därifrån iallafall.

Varför jag sen fick för mej att jag skulle gå in om Tempel, vet bara Gud. Jag hann inte ens in, utan träffade V i dörren. Vi stod och snackade lite fyllesnack en stund och sen åkte vi hem och sov.
Vaknade i morse och bakisöppnade ena ögat och frågade mej själv var i helvete jag var. Just det. Oj, min hund....! Tur att min moster hade vänligheten att gå ut med honom sent igår kväll. Ansvar är inte den egenskap jag använder mej mest av när jag är berusad.

Mhm.. Sen blev det en walk of shame-söndag. Dra på sej gårdagens partyoutfit och ta sej hem. Tur att jag fortfarande inte var nykter, för jag skrattade mest i taxin på vägen hem.

Sen har jag legat pall i sängen hela dagen, men tog mej för en stund sen ner till ICA och köpte ostbågar OCH chips. Varför gör man så? När man är bakis vill man ha allt, allt, ALLT men när man väl börjat äta så är det inte ens gott!!'

Ska glo klart på reprisen av Greys nu, kanske jag orkar skriva några fler rader senare ikväll, we´ll see


Gårdagens höjdpunkt: Svårt att säga. Alla gånger jag fick urinera när jag höll på att omkomma av nödighet kanske? Eller när Martin Stenmarck kom ut på scen? Stormare råkade ju visa genitalierna, men då var jag självklart ute och rökte, annars hade det varit en stark kandidat. Jag får nog säga att hela dagen var en höjdpunkt. Ja, så får det bli.


Kommentarer
Postat av: Sanca

LINN... vi ska snacka! Vem är V?? Va? Va? Va?

2008-10-29 @ 13:22:53
Postat av: Linn

haha.. En kompis Sandra, en kompis!

2008-10-29 @ 14:31:39
URL: http://lantlollansblogg.blogg.se/

What´s on your mind?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0